Mr-Svendsen Skrevet 5. mars 2015 Del Skrevet 5. mars 2015 Hei og hallo!! Jeg er en gutt på 21. jeg er kokk, og er stadig på utkikk etter ny inspirasjon! Jeg har akkurat startet som kokk på en ny bedrift, og trenger litt hjelp og inspirasjon til å sette opp noen meny forslag. I hovedsak så dreier det seg om en liten bar meny med 5 små raske retter med variable pålegg og snacks til. Jeg tenker og ha 4-5 typer snacks som tilbehør og som kan selges enkeltvis. Det jeg vet kommer på menyen er: sandwicher hotpocket's (holdit)<-- ich chili con carne minipizzaer panini mitt problem er at jeg trenger en måte å få en kremte konsistens men samtidig at den ikke blir "vassen" av å stå en dag eller to. problemet med majones og rømme er at rømma skiller ut veske, og jeg har hatt det samme problemet med Cream fresh.. er det noe man kan tilsette for å få en fastere konsistens som ikke gir smak på maten. eventuelt noe som kan brukes i stedet for rømme eller cramfresh? har vært inne på å kanskje bruke potet mel og røre inn, men tror det vil sette en "melete" smak på maten, eventuelt bruke en type krem ost. men jeg tror jeg vil få samme problem der... jeg mangler også en god loff/sandwich brød oppskrift. helst et litt tungt brød med små gjær lommer som det går an å tilsette litt urter og krydder. håper på bra respons og noen gode svar 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå