Gå til innhold

Telefonselgere:) Hva kan vi gjøre med dem?


knutby

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nei... jeg vil ha selgere, men jeg vil terrorisere dem tilbake:D

Da gjør det seg å begynne å prate dritt med dem.

 

Som f.eks.:

"Har du noen gang hatt en erotisk drøm om en annen mann?"

"Viste du at en prostata-orgasme er mannens G-punkt? Kunne du tenke deg å latt meg vise deg hvordan man kan oppnå en prostata-orgasmen?"

 

etc.

Alltid artig å se hvor langt man kan dra drittpreiket før karen i andre enden av røret legger på. Går det ikke med det første, får du dra samtalen over på hamstere, glassrør, vaselin, kaffe-enema som muskelavslappende middel etc..

 

Mye morro man kan ha med å ødelegge dagen for folk.

Lenke til kommentar

Telefonselgere er gøy. Du f.eks. si at du ikke har tid fordi du driver å knuller, eller er opptatt med å banke kjerringa. Å stille motspørsmål virker alltid; når de sier de ringer fra f.eks. norsk folkehjelp spør du om hva generalsekretæren heter og siden nummeret de ringer fra ofte er skjult spør du hvorfor de har hemmelig nr.

De to siste som ringte meg var fra Programbladet og Aftenposten. Begge sa jeg var trukket ut til å kunne tegne ett prøveabonnement. Jeg begynte å stille spørsmål om trekningen, hvordan hadde den foregått, hvor mange som var med osv.

Lenke til kommentar
Du kan registrere deg i et sånt der jeg-vil-ikke-ha-telefon-fra-telefonselgere-register... Mener å ha sett noe sånt ett eller annet sted, men husker ikke hvor..

du kan regge deg i Brønnøysundregistrene, og du vil ettervært

merke at mindre og mindre selgere ringer deg.. (pga de har utdaterte db'er.. med engang de oppdaterer db'en sin faller du ut)

 

 

 

 

Reservasjonsregisteret skal gjøre det enklere for deg å reservere deg mot at nettopp din adresse blir brukt til adressert reklame i posten eller til telefonsalg.

http://www3.brreg.no/oppslag/reservasjon/index.jsp

Lenke til kommentar

Fant en side med mange godbiter her! *grin*

 

F.eks denne:

Koseprat med selgeren. Komplimenter selgeren for en behaglig stemme og insister på at han/hun forteller så mye som mulig om produktet (og etterhvert seg selv), fordi selgeren "har så trygg stemme". Kall gjerne selgeren "pus", kosebamse", "engel" og "vennen" og se hvor lenge han/hun holder linja.
Lenke til kommentar

Ukjent nummer er ikke morsomt nei. Når Eirik (en kamerat som jeg henger endel med) ringer så kommer det alltid fram ukjent nummer. litt kjipt ,men de fleste telefonselgere vil ikke ha tak i meg , så det er jo like morsomt og vekke gamlingene bare for en telefon selger ;) De blir like grinete hver eneste gang ;)

Lenke til kommentar

Okey, du kan ta denne. Spør de etter deg, sier du følgende:

 

Å ja, De vil ha herren i huset?

 

Hvis De venter et øyeblikk, så skal jeg finne ham. Hold linjen!

 

La det gå fem minutter: Nå er han dessverre optatt med "personlig hygiene". Vent et øyeblikk, så får De ham!

 

La det gå fem minutter til før du sier følgende:

 

Han er dessverre ikke interresert i å snakke med Dem, men ønsker deg en fortsatt god dag!

Lenke til kommentar

De eneste telefonselgerne jeg gidder å "disse", er de som er frekke. Det verste jeg vet er når de ikke presenterer seg og hvor de ringer fra - da er det alltid moro å spørre "Hva var navnet ditt sa du?" etterfulgt av "og du ringte fra?".

For et par dager siden ringte en dame og skulle selge et eller anna. Når jeg sa at jeg har reservert meg mot telefonsalg i brønnøysundregisteret, mente hun jeg ikke kunne ha gjort det for over 2 måneder siden (selskapene er pålagt å oppdatere sine registre mot reservasjonsregisteret hver 2. måned, så det kan ta opp til 2 måneder etter registreringen at det hele trer i kraft). Vel - opp med Opera, gå inn på www.brreg.no og få fram reservasjonsregisteret. Jeg taster så inn nødvendige opplysninger om meg - HØRBART - og kan da fortelle henne at siste oppdatering var gjort 28. august 2002. Hun rodde godt inntil jeg sa: "Du trenger ikke å bortforklare noe. Firmaet ditt driver tydeligvis ikke etter norsk lov, men det er ikke din feil. Bare du sørger for at jeg aldri blir oppringt av noen i ditt firma igjen, er jeg fornøyd. Og ut over det ønsker jeg deg en kjempefin kveld".

 

Telefonselgere er som regel personer som er skoleelever, mangler utdannelse eller ikke kan få seg en bedre jobb. De arbeider for luselønn og under særdeles stressende arbeidsforhold. Derfor vil jeg ikke gjøre jobben deres vanskeligere enn den er - med mindre det ringer en frekk hæstpeis. Da gjør jeg alt jeg bare kan for å plage vedkommende. Etter å ha fått tak i navn og firma, slik at jeg kan ringe dem og klage på vedkommende. :) En gang fikk jeg til og med sponset 10 skrapelodd som unnskyldning! :D

 

Nei, forby alt uoppfordret telefonsalg. Om noen ringer meg på vegne av Komplett, er det OK - jeg er kunde der. Men når noen ringer for et firma jeg ikke ante eksisterte, er det en pest og en plage!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...