Morgens Skrevet 22. februar 2015 Del Skrevet 22. februar 2015 Hjelp... Er en idiot på kjøkkenet. Hva skjer med holdbarheten på kjøttvarer jeg kjøper i butikken og putter i fryseren? Tenker på relativt enkle varer som wienerpølser, kjøttdeig og f.eks. biff når Kiwi har det på tilbud. Er det en fast "formel" som sier noe om dette? Hva gjør det med smaken? Er det forskjell på typen råvarer man putter i fryseren? Takk. Lenke til kommentar
Alexlinga Skrevet 22. februar 2015 Del Skrevet 22. februar 2015 Fryser du kjøttet så varer det vell sikkert maks 2 år i fryseren.. Spist mange ganger mat som har vært i frysen lenge, ingen problem. 1 Lenke til kommentar
Zash Skrevet 22. februar 2015 Del Skrevet 22. februar 2015 http://www.matprat.no/matnyttig/pa-kjokkenet-ditt/oppbevaring/oppbevaring-i-fryser/ 1 Lenke til kommentar
PongPing Skrevet 22. februar 2015 Del Skrevet 22. februar 2015 Kommer jo selvfølgelig an på hva slags kjøtt du fryser.Elg holder seg veldig godt i fryseren, og kan absolutt spises flere år etter frysetidspunkt, siden kjøttet er relativt magert. 1 Lenke til kommentar
vidor Skrevet 22. februar 2015 Del Skrevet 22. februar 2015 Husk å fryse på -18 grader for langtidslagring. Er en del frysere i kombinasjon med kjøleskap som ikke holder så lav temperatur. 1 Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 22. februar 2015 Forfatter Del Skrevet 22. februar 2015 Takk for alle svar, linken til Zash var utmerket. Nå googler jeg til "fiskeprat" og en tilsvarende der - så klarer jeg meg selv. Takk. Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 23. februar 2015 Del Skrevet 23. februar 2015 Frysing dreper heller ikke bakterier, selv om mange tror det. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå