Gå til innhold

Paradise Hotel 2015 Norge - Sesong 7 (Mandag-torsdag kl. 22:30) | *Spoilerfri tråd*


Anbefalte innlegg

Enig med postene over. Ikke bare er Emilie mer sympatisk enn Martine og gjengen hennes, hun og Elin er også mer underholdende å følge med på. Hvis Emilie eller Elin hadde røket denne uka kunne fort hele sesongen blitt veldig kjedelig.

 

Det beste synes jeg ville vært hvis enten Martine eller Isabel røk, for jeg tror Sara og Tina fort kunne vist litt andre sider av seg selv hvis de ikke var så opptatt av å være på lag med førstnevnte. Sara virker i grunn sympatisk, men litt for reservert for PH, mens Tina egentlig bare har virket negativ til alt hele veien og den anstrengte small talken mellom hun og Matthias har vært skikkelig cringe. Så alt i alt et greit utfall i går.

 

Mads viste enda mindre karakterstyrke enn jeg trodde. Han lot seg skremme altfor lett av at Emilie ble fryst ut og ser ikke engang ut til å ha tenkt over at Emilie og Elin er bedre likt blant gutta. Både illojal og utaktisk er en dårlig kombinasjon.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Team-Emilie yo!

Ikke bare virker hu ganske snill, men hu er vel en av de peneste som har vært innom PH gjennom tidene? Veldig min type utseendemessig hvertfall. Martine er en maktsyk prinsessejente som man burde passe seg for spør du meg. Skikkelig sånn "du er ikke helt som jeg vil ædda bædda".

Pierre virker utrolig mye smartere enn jeg først trodde. Artig når man merker sånt.

Mathias er artig, han kommer veldig langt tror jeg.

Lenke til kommentar

Ja, det er merkelig hvordan man endrer oppfatning av folk etterhvert. Jeg var i utgangspunktet veldig positiv til alle jentene og synes Harald og Pierre virket som de verste klysene, men så viser det seg at flere av jentene minner mest om typiske mobbere fra ungdomsskolen og de to gutta faktisk er sympatiske.

Endret av Spartapus
Lenke til kommentar

Jeg fikk ikke med meg så mye av sesongen Audun var med på, men hva er egentlig så spesielt med denne fyren? Han gjorde ikke stort ut av seg i går og han virket rett og slett litt kjedelig. Emilie var veldig klar for å ha sex med han, men han foretrakk å sove? Jeg forstår at de kanskje ikke er noen match made in heaven, men det er jo - i det minste for en gutt - ingen grunn til å ikke ha sex. Når man først ligger i den samme senga kan man like greit bruke tiden til noe annet enn å stirre i veggen.

 

Samme med Mads forøvrig, som kommer med unnskyldninger for å unngå sex og foretrekker å heller bli runket under et teppe inne på toalettet? :hm: Underlig prioritering.

 

Pripne jenter er forståelig fordi vi fortsatt har en kultur som er mer kritiske til løsslupne kvinner enn menn, men pripne gutter? Det er bare trist.

 

Godt jobbet av CF forøvrig. Den eneste som tross sin unge alder virker noenlunde erfaren og trygg på seg selv seksuelt (i det minste så langt).

Endret av Spartapus
Lenke til kommentar

Haha, Sykt hvor mye respekt han lorden får. Jeg tror nesten jeg må få meg forriege sessong for å se hva som skjedde der.

 

Synes Elin er jævlig sexy med den svensk-bergens dialiekta. Nice mix.

 

Jeg tror Harald er den største kandidaten til å ryke i morra da, avhengig av hvilken makt Mathias og Elin har fått.. Men forholdet Elin-Harald er veldig dårlig. Elin vil sannsynligvis ikke få stått med den hun mest vil, CF, uansett, men vil hun heller stå med Mathias enn Harald? Jeg tror nesten det..

Lenke til kommentar

Tror nok Elin vil velge Mathias over Harald ja, om hun blir stilt i den situasjonen.

 

Typisk unge gutter det som Harald sa, han digget Elin FORDI hun gikk naken, var så pen og sexy, klinte med alle og "bød på seg selv". Og da det ikke var han som fikk tilbudet, nei usj, da er hun plutselig en ekkel dame han ikke orker å se på engang. Latterlig. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Harald er en av de dummeste folka som har vært på ph ever tror jeg? Også er det jo alltid supergøy med folk som er totalt blotta for selvinnsikt og med et såpass forvridd selvbilde. Ut. 

Pierre er så mye bedre enn han og behøver ikke han som en kompis der inne.

Sykt at lorden får så mye respekt, fyren har kjøpt seg en lordtittel for 50 kroner fra Skottland. At ingen tenker "satan for en tulling" er litt morsomt. Men igjen. Dette er ph, ikke logikkprogram.eu. Fyren byr på tv-underholdning, det skal han ha. Selv om han er ganske sjarmløs og kjedelig. Lurer på om det blir noe sittedansing i år også? 

Elska at det var så og si null kjemi mellom Audun og Emilie. Utrolig gøy å se Audun spille hard2get.

Men er det andre enn meg som har tenkt på det med at Audun liksom skal ha så jævlig høye krav til jenter også har han ligget med Isabel? Sorry, men noe fruktfat er hun ikke etter mitt syn hvertfall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...