Gå til innhold

liker hun meg?


blAckstar1x

Anbefalte innlegg

Jeg satt i klasserommet, i mellomtiden noen fra klassen, en av dem som er i klasserommet som var bestevenner i den jeg er forelsket spurte om jeg likte bestevennen hennes, de sa at hun likte meg skikkelig mye. jeg hadde aldri sagt at jeg likte henne, jeg bare holde det til meg selv. De andre vennene hennes sa at hun var den eneste "baben" her i klasserommet. hun spilte nervøst og sa at hun ikke ville ha en kjæreste. Jeg vet ikke om hun liker meg, siden hun ser ikke så mye på meg, men hun spurte meg noen spørsmål, så vi har jo da litt kontakt..

Endret av blAckstar1x
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du snakket med hun før? Det kan bli litt voldsomt om det er første gang du snakker med hun enten irl eller Face, så startet du en småchat og spør om hun liker deg! Du burde først snakke med hun hvis du ikke har, så etterhvert spørre om det. Et tips er også å si "For å være ærlig må jeg si du er fin", hvis dette er første gang. Svaret du får da burde være med å hjelpe deg om dette er noe hun setter pris på og kanskje sier du også er fin :)

 

Enten så liker hun deg eller ikke, vi får satse på det første siden du liker hun også! Lykke til, kom gjerne tilbake her når du har funnet ut av mer :)

Endret av Lami
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...