Kvikkfort Skrevet 9. februar 2015 Del Skrevet 9. februar 2015 Dette er nok ett ukjent fenomen for de fleste, men du verden så godt! Dette er noe jeg er vokst opp med, men etter jeg flyttet til Østlandet så er det håpløst å få tak i. Så da tenkte jeg å lage det selv, men det er jo ikke så jækla lett å få tak i fishen heller.. Det beste å bruke er lyr og hyse, men det er jo ikke hverdagskost her jeg bor. Torsk, skrei og sei er dog mye lettere å få tak i, men jeg er usikker på om det gir like godt resultat som lyr og hyse? Er det noen som har ei formening om det? Kort om blandabaill (Kristiansund-ball, Smøla-ball): Samme prinsipp som Komle/Raspeball, bare at det er blandet med fisk, og smaker 100ganger bedre. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå