Gå til innhold

Videoredigeringsprogram og problemer med Pinnacle


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har til nå redigert endel film med Pinnacle Studio 7. Syntes programmet er lett å bruke, men det er jo en tragedie med tanke på funksjoner. Noen som har noen tips til et annet videoredigeringsprogram? Pris er ikke viktig.

 

Det bør dog være sånn passelig lett å lære seg. Jeg redigerer i hovedsak brettsportfilmer.

 

En helt annen sak. Jeg sliter bigtime med å få laget den nyeste filmen min om til mpeg, avi (eller annet format). Pinnacle henger seg opp midt i prossesen, men dette forsvinner hvis jeg fjerner klippene den henger seg opp i. Det er dog litt kjipt å slette halvparten av all redigeringa for å få laget filmen. Det er også snakk om veldig tidkrevende redigering der hvor den henger seg, så det er uaktuellt å gjøre på nytt. Noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det første du kan gjøre er å besøkle pinnacle sitt support forum. Etter at du har lest der en stund kommer du nok til den konklusjonen at de er ikke inntressert i å drive support på gamle produkter.( ikke nye heller) Så kan du søke litt i forum rundt omkring. Da vil du oppdage at du langt ifra er alene som har problemer. For å få hjelp er det nok best at du stikker innom Dvdrhelp. Der finner du svar på det meste ang. video-redigering. Hva programmer som er best osv.

 

Lykke til (men kvitt deg med pinnacle før du blir så lei at du mister interessen for videoredigering totalt)

Lenke til kommentar

Jeg har selv hatt det samme problemet i Pinnacle 7, at det henger seg opp når jeg gjør om til mpeg!

Grunnen var at når jeg la inn klipp fra kameraet, så hadde jeg innstilt at alt som ble lagt inn ble i "bra kvalitet" eller hva det nå enn kalles!

Det er feil!

"FULL KVALITET" skal det stå på!

Da fikk jeg ikke lenger dette problemet...

Lenke til kommentar

Adobe Premiere... har vel nå kommet ut med versjon 7. Jeg bruker versjon 6.0 på ett Pinnacle DV500 DVD system og er storfornøyd.

 

Har imidlertid alltid fått glimrendre support av Pinnacle både når det gjelder selve Pinnacle systemet og Adobe Premiere. Så å si at de ikke gidder å drive support er bare tull. Har du grunnlag for å påstå det?

 

Jeg har hatt Pinnacle i ett par år nå snart, og blir bare mer og mer interessert. De få problemene jeg har hatt, har en support-dude på Pinnacle hjulpet meg med hver gang. Trikset er å være høflig i tonen når man ber om hjelp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...