Gå til innhold

Hunden går rundt og hyler


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg og kjæresten min har en liten chihuahua som har det svært godt. Han har aldri vært utfor noe vondt eller noe ubehag med andre dyr eller mennesker. Han får mye god mosjon, spiser godt og får mye kjærlighet.

I de siste dagene har han derimot gått rundt i leiligheten og hylt noe forferdelig. Vi har prøvd å gå ekstra turer, avføringen ser god ut osv. Virker ikke ut som det er noe uvanlig, utenom all den hylingen. Var ute av leiligheten en halvannen time og satt opp gopro kamera, for å se hva hunden drev på med, da vi var borte. Da vi da så på filmen, så vi at han gikk rundt og hylte hele tiden vi var borte og gikk og bare vaste rundt i leiligheten. Når vi da endelig kom hjem, gikk han rett bort til oss for kos, og gikk å la seg igjen. Virket som først da kunne han slappe av.

Dette er svært uvanlig, da vi har vært borte fra ham mye lengre enn dette og han har oppført seg helt fint.

Vi fikk derimot vite at det finnes ei tispe i etasjen under oss i leilighetsbygget vi bor i som har løpetid. Kan dette være noe av grunnen til at han hyler så veldig? Burde vi gå til veterinær? All hjelp tas godt imot.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...