myhken Skrevet 2. februar 2015 Rapporter Del Skrevet 2. februar 2015 (endret) Tenker litt ut av boksen, og lurte litt på om jeg faktisk kan bruke andebryst i denne retten her: Marinate : 1-2 Chicken Breasts Cubed in a dash of sesame oil, soya sauce, 1/2-1tsp of Mala Seasoning - Crushed Garlic and Ginger to taste, keep in fridge for at least 1 hour Prepare a cup of chicken stock, sliced bunch of spring onions, pinch cornflour, cashews if desired, sugar and salt again if you choose Heat a frying pan or wok with peanut oil or rapeseed oil - fry chicken until browned all over Add corn flour, sugar if choosing, stir and add chicken stock to create a thick sauce - add a little more stock for simmering Throw in spring onions and cashews, stir and allow to simmer for 5 mins, or until the chicken is soft Serve with rice or noodles - enjoy!! Har en del andebryst liggende, og tenkte å bruke noen av dem i retter der jeg normalt bruker kylling eller annet kjøtt. Og hvis ja, hvordan gjør jeg det med andebrystet. Fjerner fettlaget og bare skjærer det opp i biter for marinering, eller skal fettet være med? Oppskriften, og krydderblandingen Jenny Songs Mala er hentet herfra.... Endret 2. februar 2015 av myhken Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 2. februar 2015 Rapporter Del Skrevet 2. februar 2015 Jeg ville holdt meg til kylling. And er klart best når det ikke er marinert, det er så mye mer smak i kjøttet allerede i forhold til kylling. Bare salt og pepper på begge sider, stek i panne med skinnsiden ned og relativt høy varme et par minutter, snu brystet og brun så vidt den andre siden, før du steker det ferdig i ovn til ønsket kjernetemperatur. Husk å rute opp skinnsiden før du steker (enklest når kjøttet er kaldt). Lenke til kommentar
myhken Skrevet 2. februar 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 2. februar 2015 (endret) Jeg ville holdt meg til kylling. And er klart best når det ikke er marinert, det er så mye mer smak i kjøttet allerede i forhold til kylling. Bare salt og pepper på begge sider, stek i panne med skinnsiden ned og relativt høy varme et par minutter, snu brystet og brun så vidt den andre siden, før du steker det ferdig i ovn til ønsket kjernetemperatur. Husk å rute opp skinnsiden før du steker (enklest når kjøttet er kaldt). Takker for svar, men jeg vet selvsagt hvordan jeg lager et perfekt andebryst. Faktisk så pleier jeg å pannesteke det hele veien, først bruning, så hvile i 10-12 minutter (utenfor pannen), før jeg steker det ca 6 min på hver side. Har selvsagt tempetaturmåler så jeg tar det når kjernetemperaturen er 58 grader, så lar jeg det ligge å så stiger temperaturen til 60-61 grader. Blir veldig bra det. Men nå var jeg ute etter andre bruksområder til andebryst da. Har spist stekt andebryst så mange ganger, og jeg har et pent lager meg dem, så kunne vært spennende å prøvd noe nytt. Har du eller noen andre noen gode ideer til bruk av andebryst (da ikke stekt og servert med noen form for poteter eller lignende). Eller tror noen at jeg faktisk kan bruke andebryst til oppskriften over. Endret 2. februar 2015 av myhken Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 2. februar 2015 Rapporter Del Skrevet 2. februar 2015 Stek andrbrystet dagen før, skjær tynne skiver og ha i en skikkelig frisk salat. Da har du kanskje en ny vri? Oppskriften du beskrev høres kjempegod ut med kylling eller kanskje svin, men for meg blir det helt feil med and Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 2. februar 2015 Rapporter Del Skrevet 2. februar 2015 Spør du meg går det helt fint å bruke and i stedet. Kommer litt ann på oppskriften, men for den du nevner ville jeg tatt av fettet (spar på alt rått andefett og stek det sakte for å få ut det flytende fettet, det er sykt godt til f.eks stekte poteter). 1 Lenke til kommentar
myhken Skrevet 2. februar 2015 Forfatter Rapporter Del Skrevet 2. februar 2015 Den retten er jo en Szechuan rett, ala noe du kunne fått på en kina restaurant. Og der serverer de jo and i det meste. Så tror jeg prøver. Takk for tipset ang å ta av fettet å bruke det til noe annet. Lenke til kommentar
Malmern Skrevet 2. februar 2015 Rapporter Del Skrevet 2. februar 2015 Fettet er også digg å bruke til andeconfit! 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå