tanxnrm Skrevet 30. januar 2015 Del Skrevet 30. januar 2015 Hei,Sitter med et lite problem, har en 5 l ølfat liggende, som egentlig er designet for Carlsberg sine egne tappekraner for hjemmebruk. Jeg besitter dog ikke en slik, er det noen som har et tips til hvordan man kan få åpnet og tappet øl av denne på en smartest mulig måte? Uten nødvendigvis å måtte søle ut halve innholdet...Her er bilder av den:http://bildr.no/view/VU96V0Fxhttp://bildr.no/view/ZUI5RU9Ehttp://bildr.no/view/QjZSN1dNPå forhånd, takk! Lenke til kommentar
B4stian Skrevet 30. januar 2015 Del Skrevet 30. januar 2015 Er du sikker på at det er med kullsyre og "drikkeklart"? Mange fat krever at man kobler på gass og en regulator, så man får drikkbart øl. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 30. januar 2015 Del Skrevet 30. januar 2015 (endret) Gassen brukes da til å presse ølet ut av fatet. Det er allerede karbonert. Grunnen til at CO2 (og nitrogen) profesjonelt brukes til dette er at det ikke påvirker smaken på ølet Uansett ser det ut som det er en plugg oppi der, som holdes nede av trykket. Burde bare være å trykke denne opp. Eventuelt bare klipp over slangen. Tapp og gjør knekk på den når du er ferdig. Endret 30. januar 2015 av Isbilen Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå