Gå til innhold

Søker feedback på nyskreven musikk!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Liker hvordan det låter. Kul stil. Det er musikk jeg kunne ha hørt på.

 

Som du sier, det er ikke alltid helt i sync, og noen bommerter på spillingen. Synes det blir litt ensformig og kunne kanskje ha ønsket noen flere elementer. Jeg liker effekten du har lagt over stemmen, men pass på så det ikke blir for overdrevent/obvious.

 

Får ikke med meg hva de handler om dog.

 

 

Jeg er bare en person som liker musikk, har ikke noe kompetanse innenfor området.

Endret av AdNauseam
Lenke til kommentar

Generelt:

Stemmen er tidvis utydelig, skurrende, minner om Dylan. Jeg er ingen stor fan av Dylans stemmebruk, så skal stoppe der. Hvilken effekt har du brukt egentlig? Høres ut som fuzz i et begrenset frekvensområde?

Er gitaren tatt opp med mikrofon via forsterker eller med lydkort? Særlig på Love høres det ut som om det er brukt lydkort uten forsterkersimulering, lyden er litt "skral" til tross for effekter.

 

Laney Jane:

Fin, "safe" akkordrekke. Tåler fint at den går slik hele veien.

Noe grøtete vokal, har vel noe med den nevnte effekten.

Savner en slags solo på slutten – hører et ekstra gitarspor, men det er litt svakt.

Slutter brått.

 

Love:

Fint avbrudd/break etter starten, men den halter litt – bassen henger ikke helt med på notene.

Overdrevet gliding mellom tonene i vokalen (siste frasering på hver linje). Blir litt irriterende når man legger merke til det.

Denne slutter også brått..

 

Unngår konsekvent å uttale meg om teksten, dels fordi jeg sjelden hører på teksten når jeg lytter til musikk, dels fordi den var vanskelig å høre.

 

Alt i alt, tommel opp! Fin, hengslete indie-sound, noe traust/trygt harmonisk og melodisk, men desto lettere å høre på :)

Lenke til kommentar

Lyden av el-gitar direkte inn i lydkort er skranglete, men ikke på den gode måten! Prøv heller forsterkersimulator og eksperimenter litt med innstillingene.

Forsterkersimulering forsterker noen frekvensområder og demper andre. Ren gitarlyd fra lydkort gir fort veldig "billig" lyd, litt vanskelig å forklare. Men jo mer effekter man legger på, jo vanskeligere er det å høre, hehe.. :)

Forresten, glemte å nevne at stereo-tremoloeffekten på Laney Jane blir litt slitsom når man har på øreklokker/propper. Fungerer fint i introen, men vekslingen av gitaren mellom høyre og venstre kanal gjennom hele sangen blir litt mye. Juster effekten litt ned etter hvert eller få volumet til å svinge i samme fase i begge kanaler. Effekten er mindre tydelig om man bruker høytalere.

Endret av Garanti
Lenke til kommentar

Liker godt stilen i låten(e). Behagelig og godt å høre på, til tross for at musikken til tider ble noe skurette. Det er mikrofonens skyld, så orker ikke å dra inn det som en faktor.

 

Anyway, gitaren låter bra og det er inspirerende å lytte til, mtp. at jeg spiller gitar og bass selv. Effekten du har gitt stemmen gir låten et godt ekstra-element. Nice one. Som du selv sier, låten er ikke alltid helt i sync, og du har noen bommerter på spillingen. Mye gjengangende, gitarspillet og vokalen - ønsker ekstra effekter som ville pyntet godt på låta.

 

Synes du kan si deg relativt godt fornøyd med prosessen du har gjort så langt, så får du bare dra med deg tilbakemeldinger som en del av erfaringen du har fått.

 

Lykke te videre! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...