aminus95 Skrevet 24. januar 2015 Del Skrevet 24. januar 2015 Del gjerne dine oppskrifter. Anbefal gjerne en god matforretning, eller flere. Legg ut bilde® av resultatet om du føler for det. Lenke til kommentar
Toppris Skrevet 24. januar 2015 Del Skrevet 24. januar 2015 500g Laksefileter fra First Price m/skinn (37,60kr ish) Stekes i ovn i 15 minutter på 200 grader. Skjærer personlig opp en halv paprika i små biter og legger oppå, som også blir stekt i ovnen. Legg deretter på noen skjeer Mager kesam (10,90kr) + Chili saus (1 krones forbruk) (skikkelig god smakskombinasjon). Stek gjerne grønnsaker (Eldorado Frossen Brokkoli-blanding) (8,90kr?). Kok også ris om du ikke er redd for karbohydratene. 500g fisk er "ment" for 2 personer, så her har du leftovers! 1 Lenke til kommentar
Randy Marsh Skrevet 28. januar 2015 Del Skrevet 28. januar 2015 Redningen for alle studenter som vil bruke lite tid på å lage middag - og vil konsentrere seg! Ingredienser: Gulrot Potet etter valg brokkoli blomkål Laksefilet etter valg salt og pepper soyasaus (Valgfritt) smør hvitløkspulver Folie Rømme (Valgfritt) Kutt gulrot og potet i små staver. Kutt brokkoli og blomkål i små biter. Her kan du egentlig bruke valgfrie grønnsaker, men hovedpoenget er at du kan lage MASSE grønnsaker og lagre det i kjøleskapet, så kan du bare finne frem en pose med grønnsaker hver gang du lager retten. Finn frem en laksefilet og kutt den i terninger. Finn frem folien og riv av en stort ark. Kast grønnsaker og lakseterninger etter egenvalgt porsjon midt på folien. Krydre med salt, pepper, og hvitløkspulver. Topp med soyasaus og noen klatter smør. Pakk sammen folien og legg i ovnen i 20-30 minutter på 225 grader. Når du har grønnsaker i kjøleskapet kan du bare hive de på folien, kutte laksebiter og hive de på. Krydre og pakke - og kaste hele greia i ovnen mens du chiller en halvtime. Når retten er ferdig, hiv på litt rømme hvis du har penger nok! Vil du gå full Hellstrøm kan du legge til kajennepepper og vårløk! Dette er fantastisk! Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 29. januar 2015 Del Skrevet 29. januar 2015 Kokt laksefilet i biter med gulrot, poteter, rømme, sitron, salt og pepper slår ikke feil. Gulroten kan enten være kokt eller råkost med sitron/appelsin-biter. Jeg er heldig med god tilgang på og billig lokalprodusert laks. Av og til ned i 39 kr/kg for fersk beinfri filet med skinn. Kjøp helst med skinn siden laksekjøttet henger bedre sammen under steking/koking når det er på. Det finnes selvsagt et utall med spennende varianter basert på laks. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå