Gå til innhold

Ditt drømme headset?


PgUp

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Har ikke noe drømmeheadset; like greit å gå for det beste med en gang... så slipper man omveien om x antall headset for å komme til endelig mål. Det er mye billigere å kjøpe det man ønsker med en gang :D

 

Har du samme tankegang når det gjelder bil og eller? :D

 

Drømmeheadset må være Sennheiser HD800 med modmic.

 

Nei, bil er transportmiddel for meg. Det gidder jeg ikke bruke store penger på. Kriterie er at den skal være driftssikker og gjøre jobben. Man prioriterer naturligvis hva som er viktig. Kunne sikkert kost meg med bil til 1.000.000,-. MEN da hadde det ikke blitt økonomi til andre ting.

Lenke til kommentar

Q701 med dac og mic. Jeg har egentlig ikke så høye krav - over ear, grei lyd og behagelige puter over lang tid. Gjerne trådløst.

Nå er jo Q701 noet berykted for å være ukomfortabelt, særlig over tid, både hodeputene blir nevnt men særlig hode bøylen / headband.

 

EDIT: Sto over disse selv etter mye vurdering pga av komfort, og at dem er litt for mye jazz, klassisk stilt, blir noe lite bass, og jeg krever ikke spesielt mye trøkk.

Endret av Bendorama
Lenke til kommentar

Jeg synes Sennheiser HD650 er en hodetelefon som har klart å balansere det meste på en bra måte. Sjelden en hodetelefon ikke har en tilvenningsperiode, men denne passa med en gang.

Mye som er teknisk sett bedre eller mer spektakulært, men signaturen i den har holdt vann i mange år. Det ikke noe jeg kan kaste på denne den ikke takler. Tror nok den er en keeper for min del. Veksler mellom AKG K452, Creative Aurvana Live! og Sennheiser HD650 alt etter anledning.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

HD800 er meget komfortabelt og har en "perfekt" lydsignatur. Par den med en god nok mikrofon og man har "drømme" headsettet.

Jeg er enig i at HD800 er veldig bra; men synes det passer best til klassisk musikk. Noe tynn i nedre del av registeret; magisk på toppen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...