fishybusiness Skrevet 18. januar 2015 Del Skrevet 18. januar 2015 Hei! Jeg var over grensa og kjøpte noe ferdig oppskjært roastbiff for å ha som pålegg. Går ut på dato om 10 dager eller sånt. Problemet er at det var et grønnskjær enkelte steder på roastbiffen. Ganske skinnende grønnskjær, så det ser ikke ut som type ''råtten'' grønnfarge men en som skinner i lyset, slik som feks skjellene til en fisk kan skinne i lyset. Noen som vet hva dette kan være? Tør ikke å spise den roastbiffen for å si det sånn.. Legger ved et bilde, du ser ikke grønnskjæret så bra, var vanskelig å få det med på bildet men kan se det litt da. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 18. januar 2015 Del Skrevet 18. januar 2015 Bankekjøtt skinner i alle regnbuens farger i hvert fall. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 18. januar 2015 Del Skrevet 18. januar 2015 Det er marmorering, en slags marinade det ligger i for få "regnbuens farger". Ikke noe farlig så lenge det lukter normalt. Lenke til kommentar
fishybusiness Skrevet 18. januar 2015 Forfatter Del Skrevet 18. januar 2015 Så bra! Takk for svar, folkens Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 19. januar 2015 Del Skrevet 19. januar 2015 Helt normalt, men det er hverken marinade eller marmorering (fett). Det skyldes selve kjøttet. Jeg aner ikke helt hva, men tipper det er en optisk egenskap ved over skjærte muskelfibre som gjør det. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå