Gå til innhold

Trenger litt råd angående hud


Gjest Bruker-369050

Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-369050

Jeg har en helt ikke eksisterende hudrutine. Huden min er såkalt kombinert. Veldig sjeldent jeg får kviser nå, men kan dukke opp ved stress. Huden er helt klart fuktfattig og med røde partier. I tillegg flasser jeg på de røde partiene noe jeg tror skyldes seboreiske eksem.

Jeg renser huden med en olje fra kremfresh, av og til en rensekrem hvis jeg har brukt sminke. Har kjøpt en toner fra 100 pure, og kremen er argankrem fra green spirit. Alt jeg bruker er organisk.

Men hvor ofte bør jeg rense med olje og liknende. Blir liksom av og til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke hudlege eller ekspert, men jeg ville kanskje brukt en peeling-krem en gang i uka. Man kan lage selv av f.eks yoghurt naturell og valmuefrø. Dette gjør at man renser huden og får god blodsirkulasjon. Men bruk den forsiktig, slik at du ikke irriterer huden. Dette gjelder spesielt hvis huden er sart eller sår. Kan også bruke et håndkle til å massere huden med. Dette vil også øke blodsirkulasjonen. Bruk en god fuktighetskrem etterpå.

PS Hvis noe svir eller føles ubehagelig, så slutt å bruke det med en gang.



Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Bruker-369050

Hei og takk for råd!
Det jeg egentlig er usikker på er hvor ofte jeg burde rense den. Leser en blogg med navn Come clean som skriver varmt om oljerensemetoden. Jeg er mer og mer tilhenger av at huden har det best uten mye dalling. Men å rense huden av og til på kvelden er jo kanskje ikke dumt. Problemet er at jeg har absolutt ikke noen rutine. Huden min trenger fukt! Kanskje en fuktighetsmaske hadde vært tingen. Vil at det skal være økologisk.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-182691

Hver kveld kan du trygt stelle ansiktet, gjerne etterfulgt av fuktighetskrem som passer ditt behov. Hvis du føler det hjelper kan du også vaske ansiktet på samme måte hver morgen.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-369050

OKei, takk for svar. :-) Jeg er i litt "villrede" nå. Jeg som var så "flink" før med hudrutiner før. Bare at da overbehandlet jeg huden med å peele hver dag nesten med en vaskeklut. Var så fortvilet over at jeg flasset så mye i ansiktet, men har nå fått vite at dette er seboreisk eksem.

Så begynte jeg å lese om organiske hudpleieprodukter. Da var det egentlig gjort og for å gjøre en lang historie kort så har jeg endt opp med å rense med jojobaolje. Det er min hudrutine sånn av og til hvis jeg har vært ute. Jeg har lest om at huden klarer seg helt fint på egenhånd og det verste er at jeg er egentlig svært enig i dette. Jeg ønsker på en måte en hudrutine da jeg vil minimere porene og de sorte prikkene, samt rødheten og flassingen. Jeg står mellom Green people eller kremfresh produktene.
Kunne kanskje noen ha giddet å sette opp en hudrutiene til meg? Har vært hos hudpleier som mener jeg har kombinasjonshud, men svært sensitiv. Trenger mye fukt, men ikke så mye fett.

Er litt lei av å kun rense med olje, blir for det første veldig grisete og for det andre så aner jeg ikke om jojobaolje egentlig er det rette. Jeg vil ha fin hud nå. :-) Det positive er at jeg har særdeles lite akne nå enn hva jeg hadde før så sånn sett er jo huden min "fin."

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-369050

Ble forresten advart mot å bruke peeling. Først måtte visst "hudbarrieren" bygges opp.
Har vært til fjerning av blodkar, men det var bortkastet penger. Er student så har ikke millioner å bruke på alskens hudprodukter og hudpleiere. Har tro på at jeg skal få til dette alene. :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...