Gå til innhold

Creme brulee


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det går fint det. Tar bare litt lenger tid.

 

Det tviler jeg på at blir særlig bra, midten kommer til å være flytende mens kantene blir for harde. Dessuten vanskelig å få den pent delt opp når du har brent uskker på toppen. Brødformer funker nok bedre, men også der får du problemer med å dele etter å ha brent sukkeret.

 

Delt opp? En creme brulee skal aldri være stiv. Servér den family style!

Endret av ahpadt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...