Hvitetennposer Skrevet 28. desember 2014 Del Skrevet 28. desember 2014 Har tenkt å lage creme brule, men har ikke sånne små ildfaste porsjonskåler, og lurer på om det er mulig å lage det i en stor ildfast form? 1 Lenke til kommentar
Herr Brun Skrevet 28. desember 2014 Del Skrevet 28. desember 2014 Det tviler jeg på at blir særlig bra, midten kommer til å være flytende mens kantene blir for harde. Dessuten vanskelig å få den pent delt opp når du har brent uskker på toppen. Brødformer funker nok bedre, men også der får du problemer med å dele etter å ha brent sukkeret. 1 Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 28. desember 2014 Del Skrevet 28. desember 2014 (endret) Det går fint det. Tar bare litt lenger tid. Det tviler jeg på at blir særlig bra, midten kommer til å være flytende mens kantene blir for harde. Dessuten vanskelig å få den pent delt opp når du har brent uskker på toppen. Brødformer funker nok bedre, men også der får du problemer med å dele etter å ha brent sukkeret. Delt opp? En creme brulee skal aldri være så stiv. Servér den family style! Endret 28. desember 2014 av ahpadt 1 Lenke til kommentar
MKej Skrevet 28. desember 2014 Del Skrevet 28. desember 2014 Det skrives Créme Brûlée Lenke til kommentar
Herr Brun Skrevet 28. desember 2014 Del Skrevet 28. desember 2014 (endret) Aksenter er frivillig på norsk. For øvrig skrives det crème Endret 28. desember 2014 av Herr Brun Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå