Gå til innhold

[Løst] Skaffe bare én undulat. Dyreplageri?


Anbefalte innlegg

Synes dere det er dyreplageri om jeg bare skaffer 1 undulat? Jeg hadde selvsagt pratet masse med undulaten ,kost, stelt osv. Når jeg ikke er hjemme hadde radioen stått på, men så fort jeg kom hjem ville jeg vært med den.

 

Når jeg jobber så er jeg borte i max 8 timer. Når jeg ikke jobber er jeg for det meste hjemme. Noen ganger er jeg ute noen timer i byen.

 

Jeg lest at undulater er flokk dyr, og at det er derfor er anbefalt å ha 2.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Har alltid gjennom min oppvekst hatt kun en undulat om gangen. De har aldri tatt noen skade av dette og har blitt supertamme! Bare husk å ta deg god tid til den og prat mye med den :) De har som regel alltid vært ute av buret, men aldri alene. Det er ikke dyreplageri å holde en undulat alene sålenge man er sosial og inkluderer den i familien. De søker gjerne tilflukt i buret og velger selv når de vil være inne. Min nåværende undulat kan finne på å sitte i buret noen timer selv om det er åpent, det er jo tross alt hjemmet dens :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ser ingen forskjell på å holde en rev eller en undulat i bur. Begge er overgrep mot dyr. Å ha to undulater buret gjør det likevel bedre.

Enig i at begge deler er dyreplageri. Men vil påstå at en rev har det enda verre. Den får ikke oppfylt noen av behovene sine. Hvis undulaten skal ha det like ille så må det isåfall være en som alltid sitter alene i et lite bur, uten leker og speil, aldri får fly og aldri får oppmerksomhet. Det skjer jo sikkert det også.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...