bojangles Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 (endret) Har fått en ny sous vide koker som holder tempen innenfor 0,5 grader. Supert. Men så tenkte jeg at jeg skulle forsøke å lage pinnekjøttet i den - altså bruke den som en slow cooker/crock pot. De fleste slow cooker har 2 settinger for varmen. Lav og høy. Er det noen som kan måle tempen på lav og høy setting? Har fått et tips om å dampe pinnekjøttet i en slow cooker i 8 timer (lav varme). Men problemet mitt er at jeg ikke vet hva lav varme er i grader. Ville vært flott om noen kunne målt temp på lav og høy. Det er mye sprikende info når en googler. Noen sier lav =200F og høy 300F. Det må jo være feil for da er lav 93 celsius og høy nesten 150 celsius. Og hele greia er vel at slow cooker ikke skal koke for å unngå å koke tørr. Andre nettsider sier 212 for høy og 185F for lav. Siden det svinger så mye så blir det litt vanskelig å bare gjøre et forsøk. Oppskriften sier 8 timer på lav innstilling. Ville vært kjempefint om noen kunne målt på sin crock pot for da vet jeg hvilken temp jeg skal stille inn på sous vide kokern. Endret 21. desember 2014 av bojangles Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå