arsenalfan Skrevet 20. desember 2014 Del Skrevet 20. desember 2014 Hva ville du valgt til fet ribbe med rødkål og tilbehør. Langhe Rosso Aldo Conterno eller Valpolicella Classico Superiore ? Lenke til kommentar
Bruker-163290 Skrevet 20. desember 2014 Del Skrevet 20. desember 2014 En knusktørr hvitvin til så mye fett mister 1 Lenke til kommentar
arsenalfan Skrevet 20. desember 2014 Forfatter Del Skrevet 20. desember 2014 (endret) En knusktørr hvitvin til så mye fett mister Er ikke så stor fan av hvitvin sir Endret 20. desember 2014 av arsenalfan Lenke til kommentar
Bruker-163290 Skrevet 20. desember 2014 Del Skrevet 20. desember 2014 Da tar du den rødvinen du synes smaker best da? Om det var mitt valg og det sto mellom de to ville jeg gått for Valpolicella Lenke til kommentar
Feh Skrevet 20. desember 2014 Del Skrevet 20. desember 2014 (endret) Går fint med rødvin til fet mat så lenge syreinnholdet er høyt. Se etter f.eks italienske viner som Valpolicella, Chianti eller Barbera med høyt innhold av garvestoffer (tanniner). Endret 20. desember 2014 av Feh Lenke til kommentar
arsenalfan Skrevet 20. desember 2014 Forfatter Del Skrevet 20. desember 2014 Har ikke smakt Valpolicellaen, men kan tenke meg at den har mer syre enn Rossoen som står bedre til alt fettet. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå