Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sår rundt penis! :(


Anbefalte innlegg

hei, jeg er 18, og har noen sår rundt testiklene og penisen, som kan svi litt i perioder. de er veldig fuktige og ofte er bokseren litt fuktig på de områdene. noen som vet hva det kan vere for noe? og hvordan jeg får de vekk?

 

takk

 

legger til noen bilder av sårene. Husk det er en grunn til at de ligger i spoiler.

:(

 

 


post-226106-0-97068600-1418683307_thumb.jpg

post-226106-0-43356600-1418683319_thumb.jpg

post-226106-0-12763100-1418683330_thumb.jpg

 

 


Anonymous poster hash: c502e...d94



Anonymous poster hash: fa180...4e9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det ser ut som nupper der du barberer deg, samt muligens en liten soppinfeksjon mellom pungen og beina. Som vidarkri sier, kjønnshår bidrar til at du får luft mellom bjellene og fjerner fuktighet.

Kutt ut barbering en liten periode, samt bruk soppsalve der det trengs (Fig. 2). Tror jeg brukte en standard sak reseptfri fra apotek. Men det er noen år siden, så jeg husker ikke navn i farten. Sjekk med lege om du er usikker.

En bedre boxershorts kan også hjelpe. Og de bør ikke vaskes med kraftig eller for mye vaskemiddel heller.

Det er kanskje lurt å bruke en god krem for underlivsbarbering når du prøver det igjen også.

Lenke til kommentar

Canesten heter den soppsalven Zetheus snakker om. Vil nok også anbefale den ja.

 

Men ja, på bilde 1, det som ser ut som om er på oversiden av stasen, det er nupper som kommer av barbering, det er alt annet enn dumt å bruke en krem/gel som er beregnet på intimbarbering, gjør at det glir lettere, irriterer mindre (rfsu har gode produkter som virkelig sendes i en anonym innpakning - drøye i bruk er de også. Da mener jeg virkelig drøye!). Sånn er alle nå og da :)

 

Og lufting er veldig viktig. Vil egentlig anbefale deg å gå uten noe som er tettsittende når du kan, sove naken (eller uten boxer...). Generellt få lufta så mye som mulig rundtomkring.

Lenke til kommentar

Hudkrem er jo et alternativ pga barbert, så aftershave er jo foreslått f.eks... Områdene rundt kjønnsorganet er jo litt omfintelig for helt shavet, spesielt når man har sterkere hårvekst. Men kvinner bruker å holde kontroll, de velger litt mykere alternativer for å bevare huden da med også hudkrem osv. Nivea er et fint alrernativ synes jeg, men prøv deg frem. Er faktisk litt å komme seg inn i det med det der. Som mann så er det best med litt manndom mellom beina, mens kvinner liker jo bebier... Så neste råd for en mann er å si til en kvinne mama jeg har barbert meg, kan jo være at det blir fitte da vettu.

 

(Siste setning er ikke spesielt rettet mot noen.) JO EUREKA ! SCORE ! ! !

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Noen enkle grep før du går til legen: bruk boksere av bomull, ull eller bambus, ikke nylon, og ikke så altfor tettsittende. Lufting er alfa og omega, tenk også på om buksene dine er såpass trange at det blir dårlig sirkulasjon. Bytt vaskemidler til parfymefrie alternativer. Samme med såpe/barberskum, Coop sin änglamark-serie er rimelig og parfymefri. Bruk bare lactacyd eller parfymefri intimvask der nede. Ikke gni deg tørr etter dusj, men la det lufttørke skikkelig. Hør på apoteket etter noe som heter hibiscrub, det kan påføres etter barbering og motvirker nupper/hårrotsbetennelser. Men det er nok en fordel å la håret gro litt, bare for å la området få mest mulig ro. Kan også med fordel bruke en parfymefri hudkrem for å roe huden.

Endret av Pixie
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...