Gå til innhold

Maks størrelse på ATA 33


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tok litt tid å finne det.. ser ut til at versjon BE-6 II v 1.2 støtter opp til 80 Gb disk og BE-6 støtter opp til 75 Gb

 

http://www.abit-usa.com/faq/

 

Ifølge abit så har du en ATA33 og en 66 kontroller på kortet ditt, stemmer dette? (tenker på modellnummeret).. I såfall kan du ha 8 IDE enheter på det.

 

http://www.abit-usa.com/downloads/manual/be6.zip

 

Skulle likevel ikke være noen grunn til at ikke XP skal ha mulighet for å kjøre disker opp til 120Gb, slik som tvangsgreie sier.

Lenke til kommentar

Hehe... kortet begynner å bli litt gammelt ja... Sjekk hva som står på ABit's side:

 

"Supports 40GB harddisks and above, However we aren't quite sure what the precise capacity is, since the current maximun harddisk on the market is 40GB."

 

På de nyere BIOS'ene til kortet står det ingenting om støtte for større harddisker enn dette. Har du derimot HotRod ATA-kontroller i tillegg tror jeg denne skal ha støtte for det...

Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg har et Asus 440BX basert hovedkort og det klarer å gjenkjenne 120GB harddisker, men har derimot problemer med 180 GB harddisker (med siste BIOS). Jeg vil derfor anta at grensen går ved 137 GB.

 

Jeg vil anbefale deg å prøve om hovedkortet ditt klarer å gjenkjenne harddisken før du går til anskaffelse av en PCI IDE kontroller.

Lenke til kommentar

hm. Har både hatt BE-6 og BE-6 II og hadde ikke noe problem med å kjøre 1x30gb 1x40gb 1x80gb og 1x120gb på raid kontrolleren til disse (kjørte ikke raid). En idé kan være å oppgradere biosen til raidkontrolleren hvis du får problemer, men jeg regner med det skal gå bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...