Gå til innhold

bytte operativsystem på Toshiba Satelitt A20


alfabeta2

Anbefalte innlegg

har kjøpt en Toshiba A20 laptop med WinXP Home og ønsker å bytte til Win2000. Har formatert maskinen og startet installeringen av win2000, alt går fint til ca halv-veis, da stopper det opp og skjermen står bare å flimrer. Har prøvd å overføre install cd'en til harddisken ved hjelp av xcopy, for så å installere derfra, men det samme skjer... noen med erfaring eller tips?

 

mvh Christoffer

 

Edit: la posten inn på programmer.no også, passer kanskje bedre det enn her?!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor i det hele tatt gjøre det? Den kommer med XP. XP er bedre og takler mer hardware. Mer stabilt og mindre problemer.

 

Skjønner ikke hvorfor man vil lage problemer for seg selv. Mens du er igang kan du jo innstallere Windows 3.11 også.

 

Du kan eventuellt oppgradere 2000 CD til den siste service packen før du innstallerer. Mulig det hjelper

Lenke til kommentar

Uhm... vil ikke si at WinXP er så mye bedre enn Windows 2000... Det er som den uendlige diskusjonen om hva som er best av Coca Cola eller Pepsi, eller kanskje RC Cola ? U get the point... XP Home er jo en lettere versjon enn XP Pro kanskje han vil ha en del funksjoner som Home edition mangler, og bare har lisens på Windows 2000 ? Det er faktisk en del ting som ikke fungerer i XP som er gullfint i 2000. Samtidig er det jo ikke alle som liker alle de hyggelige wizard og fancy gimmics i XP, selv om du setter på classic look er den ikke helt som gamle gode Windows 2000.

 

alfabeta2: Har du sjekket Toshiba's hjemmeside om de har drivere til Windows 2000 for maskinen din ? Da er du i såfall sikker på at den skal fungere fint. Sjekk hardware i maskinen din og at det er drivere tilgjengelig for den. Evt kan du ha feil på 2000 lisensen din. Har du også passet på å få fjernet XP boot sector ? Evt har maskinen en skjult partisjon med XP home ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...