Gå til innhold

Garderoben


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3165

Hvorfor er hun karakteren til Janne Formoe i Neste Sommer fra Sørlandet, når resten av familien er fra Østlandet? En av livets store gåter.

Alle søsknene til min mor snakker med forskjellige dialekt, ikke så merkelig det :-)

Lenke til kommentar

Hehe, stemmer.. Hadde ingen feriedager i fjor, selv om jeg jobbet en del i 2016 og. Tar/får full ferie i år, selv om jeg ikke jobbet fullt hele fjoråret. Ellers har jo forsåvidt Golfern rett også, jeg jobber mye. Heldigvis trives jeg kanonbra, så det plager meg ikke å jobbe mye.

Lenke til kommentar

En jobb man trives i på alle nivåer (lønn, ledelse, fremtidsutsikter, utvikling i jobben etc) tror jeg det er særs få som har  (gratulerer om du har det). Om alle skulle sagt opp jobbene sine for å finne noe de trives 100% i så hadde NAV køen blitt MYE lengre.

Personlig trives jeg godt med arbeidsoppgavene og kollegaene mine. Ledelsen derimot...

Endret av KANE2009
Lenke til kommentar

Som selvstendig næringsdrivende er jeg vel en av få som havner i kategorien "trives med alt", det eneste er vel kanskje risikoen og ansvaret om det skulle skjære seg en gang. Eller at "alltid på ferie, alltid på jobb"-greia selvfølgelig kan bli utfordrende om jeg en gang i fremtiden for eksempel skulle få kids. Kunne aldri tenke meg å gjøre noe jeg ikke trives med, eller holde på med noe som ikke er variert eller hvor jeg ikke kan styre min egen hverdag.

Lenke til kommentar

Hehe, ja. Det er jo sant. Jeg trives veldig godt, men vet jo at jeg kunne fått bedre lønn et annet sted. Jeg har så jeg klarer meg, men merker jo at det er vanskelig å f.eks. spare opp egenkapital til å kjøpe noe eget bosted. Så sånn sett "treffer jeg ikke blink" på alle punktene du lista, Kane.. Men men, sjefen sjøl er nå åpen om at han gjerne skulle lønnet oss bedre. Jeg skjønner jo at det ikke er mulig per nå, da jeg, ved siden av sjefen sjøl, vel er den som har best totaloversikt over driften, økonomien osv.

Syns jo det er litt kult at jeg allerede et halvt år etter jeg ble ansatt i full jobb (har jobbet deltid i 5 år på samme plassen, riktignok...) ble en slags "fungerende daglig leder" (i praksis iallfall, ikke på "papiret") da daglig leder var på ferie. Folk som er (nesten) dobbelt så gamle som meg, og har jobbet fast i noen år kommer til meg hvis det er ting de lurer på osv. Det er vel også en av grunnene til at jeg trives godt. Tar ansvar, får ansvar, har en grei oversikt over det som skjer osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...