Gå til innhold

Garderoben


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

"Folk banan hater hyttetur-spesial"

 

- Folk som står opp tidlig om morgenen for å dra på skitur. Det er helt greit å stå opp tidlig om morgenen å dra på skitur. Det betyr IKKE at JEG skal opp tidlig om morgenen for å dra på skitur og det er ikke din rett å plage meg for å få meg opp.

 

 

 

- Folk som ikke skal være med å spleise på ting fordi de ikke har spist noe av det. "Jeg brukte ikke agurk i mine taco-wraps, så akkurat den skal ikke jeg være med å betale for".

 

- Folk som vet svaret når man spiller Geni/Trivial Pursuit men ALLIKEVEL skal bruke 5 minutter på å resonnere seg fram til svaret, som de allerede visste fra før.

 

- Vi holder oss på Geni/Trivial Pursuit. Folk som skal komme med fuckings tilleggsinfo om spørsmålet/svaret for å vise hvor "smarte" de er. INGEN bryr seg, og jeg har heller ikke tenkt å sitte å spille quizspill til klokken 4 i natt. Når du har svart så er det nestemann sin tur.

 

- Vi fortsetter med Geni/Trivial Pursuit. Folk som ikke sender terningen videre når de er ferdig med sin runde sånn at jeg må kaste meg over bordet for å få sendt den videre. Har fortsatt ikke tenkt å spille quizspill til klokken 4 i natt.

 

- Folk som godtar andres svar i Geni/Trivial Pursuit når de ikke er i fuckings nærheten av riktig svar. 

 

- Folk som pakker min koffert innerst i bagasjerommet når jeg skal av først.

Endret av banansplitt™
  • Liker 8
Lenke til kommentar

- Folk som ikke skal være med å spleise på ting fordi de ikke har spist noe av det. "Jeg brukte ikke agurk i mine taco-wraps, så akkurat den skal ikke jeg være med å betale for".

Kjenner det koker i blodet av den der, enkelte personer i vennekretsen ble bare invitert med 1 gang på hytta for å si det slik.

Endret av Sveern
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Hadde en "kompis" som var med på guttetur, han betalte aldri tilbake pengene for flybilletten, så resten av oss endte opp med å spleise for at han som bestilte ikke skulle ta helle støyten (gikk riktignok noen måneder uten de tusenlappene).

 

Kan trygt si at han ikke har en plass i gjengen lenger. 

 

Jeg er selv litt kresen i matveien, men hadde aldri slått meg og nekte å betale 2 kroner for en agurk som noen andre spiste. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...