Gå til innhold

Garderoben


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alt er galt med Windows 10. Layouten er grusom, menyene er elendige, umulig å lese noe med skjermstørrelse 100 %, slik at det ser jævla unaturlig i 125 % når man da kutter deler av skjermen. Den jævla HP Assist Support hva faen den heter re-settes hver gang pc-en logger på og ødelegger taskbaren. Gyazo GIF funker ikke heller :( ... Skrolling med musen funker særdeles dårlig på windows. 

 

Nei faen altså, ikke en jævla ting som er bedre med Windows 10 enn Windows 7. Windows 8 sugde forsåvidt, men var forbedringer ved 8.1. Er helt Vista-nivå over dette her. Mulig jeg må finne frem windows 7 cden min å formattere, men det er jævla ork.

 

Ja jeg klager. Deal with it fuckers! 

Lenke til kommentar

Hvilken størrelse på skjerm og oppløsning har du? [spydig]Jeg kjører 100% på 4k 15" og leser helt fint så jeg ville fått sjekka synet mitt var jeg deg. [/spydig]

 

At HP har lagt inn noe drit forhåndsinstallert er ikke Microsoft sin skyld. Menyene bruker jeg aldri, skal jeg åpne en app trykker jeg Windows-tasten på tastaturet og skriver inn de første bokstavene i navnet og trykker enter.

 

Layouten er jo stilren og enkel, akkurat sånn det bør være. Du kan bytte farger men det går jeg utifra at du har skjønt. Scrolling med mus ikke noe problem hos meg..

Endret av banansplitt™
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...