Gå til innhold

Garderoben


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg stikker hodet beskjedent inn og ønsker å høre hva dere synes om fotballforumet nå om dagen. Tenkte å slenge inn en post i denne tråden siden den er nøytral og den ligger i manges "Mine innlegg".

 

Er det bra? Hvordan er det med trolling/provosering/personangrep? Er kamptrådene bra? Savner dere noen tråder?

 

Det var høy temperatur og nesten anarki siste halvdelen av 2014 og jeg dro igang et lite prosjekt med å få stramme opp litt slik at vi alle kan få et bedre diskusjonsmiljø. Til syvende og sist er vi bare vanlige folk som liker å diskutere fotball. Da er det av og til greit at det er litt system i rotet. :-)

 

Vi må være litt dynamiske og derfor kan det hende det er litt slakkere line her inne enn resten av forumet. Det synes jeg vi har fått til greit. (Håper jeg)

Fotballforumet er en eksotisk plass med mange forskjellige meninger, relativ grei takhøyde når det kommer til debatt o.l. og hva man tåler å høre fra andre debattanter.

 

Er du interessert i å gi noen tilbakemeldinger inviterer jeg deg til tråden "Tilbakemeldinger til fotballforumet" eller på personlig melding om du vil heller ta det der.

 

Denne Garderobe-tråden har vært et friskt pust i denne kategorien og det var et knallbra tiltak å starte den slik at man kan diskutere løst og fast. Slike "kafè-tråder" har vært stor suksess rundt om på hele forumet der det finnes slikt.

Endret av Dysfunctional
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...