Gå til innhold

nVidia surround uten SLI ?


OlaHaldor

Anbefalte innlegg

Jeg har to GTX Titan. Det ene har jeg hatt i over et år, det andre kjøpte jeg for et par uker siden.

 

Programvaren jeg normalt bruker liker ikke SLI men bruker likevel kort nr 2 fult ut med OpenCL eller CUDA, så jeg har ikke koblet på broen mellom kortene, og jeg ser heller ingen grunn til å skulle bruke det når jeg spiller - jeg er fornøyd med ytelsen jeg får med ett kort.

 

 

Jeg har tidligere kunne brukt alle tre skjermene med surround for å få spillene opp på alle tre skjermer. Nå er første gang på en stund jeg har tid til å spille, og tenkte å nyte et nytt spill på tre skjermer - men den gang ei.

 

I surround-innstillingene får jeg ikke valgt surround, og det ser ut som jeg må aktivere SLI?! Helt nytt og ukjent for meg.

 

Er det ingen måte jeg kan aktivere surround, uten å enten

a) koble på en SLI bro

b) ta ut det ene skjermkortet

 

?

 

2d8d44a917.png

Endret av OlaHaldor
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøv å sett sett GPU 2 som dedikert til PhysX, og se om du så kan velge Surround. :)

Da pleier ikke Nvidia kontrollpanelet å behandle den som en potensiell SLI-kandidat, og blir da som om du har 1 kort.

 

Hos meg er det fordi jeg har trippel-SLI, men ønsker å bare kjøre SLI. Da huker jeg av for dedikert til PhysX, og vips, SLI.

 

Edit: Dog noe spesielt å være fornøyd med et enkelkort-ytelse i spillet, og ikke orke å koble på/kjøpe en SLI-bro (disse følger vel med i fleng på HK som støtter SLI) når man skal kjøre Nvidia surround. :ph34r: Ytelsen blir jo så vanvittig mye bedre. Og spesielt når man har utstyret, da hadde jeg ikke fysisk klart å starte spillet uten å ha SLI aktivert.

 

Men men, alle sitt valg. Jeg hadde i hvert fall trodd det var mye lettere å koble på SLI bro enn å koble ut skjermkortet når man skal spille, ja om det trikset ikke funket.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

hmm, sorry mac. Da er jeg tom for råd. Eventuelt kanskje se om det hjelper å koble på en av skjermene til andre kortet (selv om jeg finner det usannsynlig at det skal hjelpe).

Det beste om ikke noe av det funker, blir å:

1. Sette på SLI bro, og så eventuelt prøve å deaktivere SLI i menyen "3D settings", hvor du kan sette visse SLI-parametere.

2. Sette på SLI bro, og så bare bite i det sure gresset med å få bedre ytelse. ^^

Lenke til kommentar

Ulempen er at jeg bruker programmer for 3D animasjon/rendering o.l. som krever at kortene ikke står i SLI - det får programmene kort og godt til å ignorere kort nr 2, og jeg får i praksis halvert ytelse. Eksempelvis kan en render i veldig i høy kvalitet og oppløsning ta 3-5 minutter pr. frame med ett kort. Med begge to i sving blir dette veldig nøyaktig halvert!

Da kan jeg like godt ta ut det ene kortet, og det er naturligvis ikke aktuelt. :)

 

 

Takk for svar, får bare bite i det sure eplet, om enn på en annen måte, ved å ikke spille med tre skjermer.

Endret av OlaHaldor
Lenke til kommentar

Joda, det kunne jeg i grunn se for meg. Men jeg tenker på at du bare setter den i SLI når du skal spille / bruke Nvidia surround?

 

Før var det knotete når man måtte reboote systemet for hver endring, men nå tar det ofte bare 2-3 sekunder. Mye raskere enn å ta ut skjermkortet i alle fall.

 

Og det kan ikke hende den lar deg kjøre Nvidia surround, uten å kjøre SLI, så lenge SLI-broa er koblet i? :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...