Gå til innhold

Stille.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest member-296438

Dette ble stilig:-) Flotte linjer i en fin komp med god skarphet. Fint med båten som bryter opp litt i bildet og tilfører et fint element. Bakgrunnen med all tåken er helt perfekt. Flottingz!

Lenke til kommentar

Dagens bilde (fredag):

 

Et veldig flott, og definitivt stille bilde. Bildet har en veldig fin ro over seg som minner oss om freden man finner på havet, der man sitter med fiskestangen og en pils (eller en Solo for de under 18) og venter på stortorsken. På slike motiver er det mange som bruker veldig lange lukkertider for å "glatte" ut vannet, men vi liker at du her viser litt av krusningene på overflaten. Det gir bildet en ro som ikke blir for drømmende. Du har også komponert bildet veldig bra, og på en god måte fått med hele refleksjonen fra broen. Rett og slett et veldig pent bilde :-)

 

Forbedringsforslag: Når man åpner bildet i full oppløsning ser man litt støy på langs med steinene som vi gjetter kommer fra justering av skarpheten(?). Siden dette er en del av bildet som egentlig ikke trenger å være spesielt skarpt, kan dette unngås med å justere skarpheten mer selektivt, enten med en børste eller med masker.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...