Gå til innhold

Sosiale medier tar overhånd?


Elektrisk

Anbefalte innlegg

Sosiale medier tar overhånd?


Har sosiale medier blitt mindre eller mer de siste årene, tror dette sier seg selv, At vi idag lever i en tid, der vi bruker mye av vår tid til å være på forskjellige sosial nettsider.


Eksempel det sosiale nettstedet facebook, som flere millioner mennesker er medlem av. Detter er et helt utrolig tall og det går forsatt oppover. Tar ikke dette overhånd? Bruker vi mer tid på å være sosiale over Nett, enn å være sosiale med mennesker over "to Øyner" ??


kom over et innlegg på nettet, der det sto at ungdommen idag drikker mindre alkohol nå, enn før, kanskje det sosiale nettstedene, er mer fristende for ungdommen på en lørdags kveld enn å gå ut å drikke alkohol. Kanskje ikke så dumt allikevel?


Vist du setter deg på bussen eller går i sentrum og observere menneskene rundt deg, hvor mange ser du ikke går/sitter med tlf i hånden?


Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker nesten ikke noe tid på sosiale medier. Er på Facebook bare for å hjelpe noen bekjente som spiller spill med å sende ekstra liv.

 

Jeg tror også at sosiale medier bidrar til at vi sitter mer inne. Norge er et perfekt land for å sitte inn i. Ute er det kaldt og mørkt, og det meste som er gøy er forbudt eller avgiftsbelagt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...