myhken Skrevet 3. november 2014 Del Skrevet 3. november 2014 Vært en liten tur nede i India, og kjøpte med meg diverse krydder fra en krydderfarm. Bl.a små tørka Portugisiske chilier (piri piri). Når jeg skal bruke disse i maten, er det best å bruke dem a) hele, b)kvernet c)knust i en morter først. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1636223-kj%C3%B8pt-sm%C3%A5-t%C3%B8rka-chilier-piri-piri-beste-m%C3%A5te-%C3%A5-bruke-dem-p%C3%A5/
Datasmurf Skrevet 3. november 2014 Del Skrevet 3. november 2014 Jeg pleier å dele dem i to med en skarp kniv, og så slenge dem oppi gryta eller panna sammen med det jeg lager, eller legger dem hele på pizza. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1636223-kj%C3%B8pt-sm%C3%A5-t%C3%B8rka-chilier-piri-piri-beste-m%C3%A5te-%C3%A5-bruke-dem-p%C3%A5/#findComment-22100459
myhken Skrevet 3. november 2014 Forfatter Del Skrevet 3. november 2014 Ok. De er veldig små da...bare noen mm store. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1636223-kj%C3%B8pt-sm%C3%A5-t%C3%B8rka-chilier-piri-piri-beste-m%C3%A5te-%C3%A5-bruke-dem-p%C3%A5/#findComment-22100526
Han Far Skrevet 3. november 2014 Del Skrevet 3. november 2014 Jeg liker å knuse eller hakke dem ganske fint, evt ha dem hele så de kan fiskes ut. De blir fort veldig sterke når du får et stykke i munnen. 1 Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1636223-kj%C3%B8pt-sm%C3%A5-t%C3%B8rka-chilier-piri-piri-beste-m%C3%A5te-%C3%A5-bruke-dem-p%C3%A5/#findComment-22100837
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå