myhken Skrevet 3. november 2014 Del Skrevet 3. november 2014 Vært en liten tur nede i India, og kjøpte med meg diverse krydder fra en krydderfarm. Bl.a små tørka Portugisiske chilier (piri piri). Når jeg skal bruke disse i maten, er det best å bruke dem a) hele, b)kvernet c)knust i en morter først. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 3. november 2014 Del Skrevet 3. november 2014 Jeg pleier å dele dem i to med en skarp kniv, og så slenge dem oppi gryta eller panna sammen med det jeg lager, eller legger dem hele på pizza. Lenke til kommentar
myhken Skrevet 3. november 2014 Forfatter Del Skrevet 3. november 2014 Ok. De er veldig små da...bare noen mm store. Lenke til kommentar
Han Far Skrevet 3. november 2014 Del Skrevet 3. november 2014 Jeg liker å knuse eller hakke dem ganske fint, evt ha dem hele så de kan fiskes ut. De blir fort veldig sterke når du får et stykke i munnen. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå