mua123 Skrevet 24. oktober 2014 Del Skrevet 24. oktober 2014 Dette er noe jeg egentlig har lurt på en stund. Vet det er mange religøse mennesker som velger å skofte grisen, hvorfor det? Hva er forskjell på grisen og kua? Jeg som er veldig sensitiv for kjøtt, har hatt vanskeligheter med å spise ku og okse, men gris har aldri vært noe særlig problem. Hva er galt med grisen lurer jeg på? Hva skiller grisen fra de andre dyrene? Lenke til kommentar
War Skrevet 24. oktober 2014 Del Skrevet 24. oktober 2014 Gammal svada fra det gamle testamentet, ripp-off i koranen. Mest sans pga hygiene og annet på den tiden det ble skrevet. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-182691 Skrevet 25. oktober 2014 Del Skrevet 25. oktober 2014 Sensitiv for kjøtt, nå har jeg hørt det også. Lenke til kommentar
mua123 Skrevet 25. oktober 2014 Forfatter Del Skrevet 25. oktober 2014 Sensitiv for kjøtt, nå har jeg hørt det også. ja, jeg har etter mange år som vegetarianer og tidligere veganer begynt å spise kjøtt igjen, og tro meg, magen din reagerer! Jeg begynte å spise kylling, bare kylling i starten og det gikk fint.. så prøvde jeg litt bacon, og det gikk også fint. men den ENE gangen jeg prøvde å spise oksekjøttdeig så tilbringte jeg kvelden oppå og natten med trynet neddi do, så jo jeg kaller meg sensitiv mot kjøtt. Lenke til kommentar
Sectoid Skrevet 13. november 2014 Del Skrevet 13. november 2014 (endret) Sensitiv for kjøtt, nå har jeg hørt det også. Alle mennesker er sensitive for kjøtt. Den eneste grunnen til at vi klarer å fordøye det skikkelig og uten infeksjon, er pga. varmebehandling. Selv da forsøker både kjøttet, eggene og melken å ta livet av oss. Grunnen til at man ikke skulle spise gris i religionene var fordi noen dyr lettere medførte sykdom enn andre, selv etter grilling og steking. Da særlig gris. Gris var også "fiendens" mat. Endret 13. november 2014 av Sectoid Lenke til kommentar
Gjest Bruker-182691 Skrevet 13. november 2014 Del Skrevet 13. november 2014 Sensitiv for kjøtt, nå har jeg hørt det også. Alle mennesker er sensitive for kjøtt. Den eneste grunnen til at vi klarer å fordøye det skikkelig og uten infeksjon, er pga. varmebehandling. Selv da forsøker både kjøttet, eggene og melken å ta livet av oss. Grunnen til at man ikke skulle spise gris i religionene var fordi noen dyr lettere medførte sykdom enn andre, selv etter grilling og steking. Da særlig gris. Gris var også "fiendens" mat. "har hatt vanskeligheter med å spise ku og okse, men gris har aldri vært noe særlig problem." Det er noe som ikke gir mening her, mistenker at du har rett Sectoid og ts lever på placebo. Lenke til kommentar
Nimbus Skrevet 1. desember 2014 Del Skrevet 1. desember 2014 Jeg er ikke religiøs, men spiser ikke gris. samme grunn som at jeg ikke går rundt å spiser svidde edderkopper. det er bare ekkelt! (min mening:) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå