Gå til innhold

Spesiallaget lærskulderveske?


Anbefalte innlegg

Som nevnt i den andre tråden jeg lagde i dag om frakker: Innbrudd. Forsikringspenger. Lite addendum til det igjen er at de stjal en masse ting jeg ikke trengte, som forsovidt var en bra måte "to liquify assets". Så, avhengig av hvor mye jeg bruker på å erstatte det stjålne som jeg faktisk trengte kan jeg ha noen grunker til overs:

 

Såh (igjen): Har noen erfaring med å spesialbestille skuldervesker av lær, eller lignende artikler fra håndtverkere i land eller utland? Har en skulderveske jeg kjøpte i Budapest for et par år siden; Håndlaget i Ungarn og greier, i grunn fin, hadde det ikke vært for at festene til selen og håndtaket røk hele tiden. De første tre gangene det røk tenkte jeg "pytt sann" og reparerte det med assorterte materialer funnet i fars garasje, men nå er jeg litt lei. Jeg har også et spesielt behov for en hypotetisk framtidig skulderveske: Den skal, festet/integrert i lokket på noe vis, ha en stiv sylinder (i lær, eller kledd med lær) som kan åpnes i ene enden, med plass til skjøre, tynne trepinner opp til 16 tommer lange. 2-3 tommer vid.

 

Noen som vet om noen som kan lage noe slikt? Har kikket litt rundt på nettet, og tilbyderne jeg fant var enten litt tvilsomme, eller svinaktig dyre. Tenker en prislapp på rundt 2-3000,- som ikke overstiges uten veldig god grunn.

 

Erfaringer og forslag mottas med takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...