Gå til innhold

Core Combat


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er ikke helt enig i det... PS byr jo på mye større muligheter både i form av lagarbeid og oppdrag. Det er jo en stor krig med flere hundr/tusen spillere online samtidig. Ikke et begrenset område med 32/64 spillere som skal skyte mest på hverandre. Jeg spilte PS aktiv en periode, og gikk litt lei. Men nå har jeg tatt det frem igjen og synes det er meget bra.

Lenke til kommentar

Det som virkelig er morsomt i PS er å bli med i en bra outfitt.

Fyr i gang teamspeak og jeg kan garantere at det blir utrolig morsomt å spille.

Zerging av baser er jo kjett men det hender i blandt. Det er derimot mye morsomere å få samlet outfitten til et sammarbeidsangret mot en baase. Det er virkelig tøft nar en eller to platoons (altså 30 til 60 spillere) sammarbeider om å ta over et område.

Noen angriper "head on" andre sniker seg inn i basen eller gal dropper inn. En squad kjører rundt med bare tankser/kjøretøy og bombaderer fienden mens en special ops squad drar vidre til andre baser i nærheten å slår ut generatorene og spawn tubene der så man slipper forsterkninger fra dem.

 

Det er nesten utrolig hvor morsomt man kan ha det når man virkelig sammarbeider i dette spillet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

spillet har enromt potensial ja, men det er utført på en så utrolig kjedelig måte.

det er ikke lagt skikkelig opp for lagspilling synes nå jeg. et forslag som noen kom med var at cr5 folk kunne opperere en terminal hvor de fikk et slags top view av slagmarken å de kunne deligere folk ditt det trengs, dette kan misbrukes men potensialet bak det er enormt. Å det er alt for mange whinere også de må heletiden justere forskjellige våpen for at det skal være "rettferdig" akk er så latterlig å skyte en fyr ræva full av rakketer å han overlever. Jeg ønsker ikke fulstendig realistisk helse men det får da være grenser.

Lenke til kommentar

Ummm Zoneman har du spilt PS no mye??

 

Bare lurte siden du sier at PS ikke er lagt opp til lagspilling. Har du hørt om squads og platoons? I en squad kan de med command rank 1 sette waypoints for sine lagkamerater. En platoon leader kan sette waypoints for alle de 3 squadene i platoonen. CR5 folk har også muligheten til å bruke global chat for å si i fra hvor det trengs folk hen så de som ikke er med i en squad, platoon eller outfitt kan komme seg til de områdene det trengs mer folk.

 

PS er ikke lagt opp som CS eller andre FPS spill der det er to lag som slåss mot hverandre på en bane. Siden PS er så sinsykt mye større må man nesten snakke litt med folk å bli med i en squad før man kan jobbe som et team. Å om man blir med i en hvilken som helst squad er man ikke garantert teamwork. Folk som danner squads i sanct er ikke så mye å stole på. Squaden blir som oftest satt sammen av de som springer rundt uten Outfitt å som kansje ikke er så veldig inntresert i teamwork de vil bare ha litt mer xp. Nei bli med i et outfitt, join en platoon og ikke minst hør etter hva lederne i outfitten, squaden og platoonen din snakker om.

 

Det er teamwork man snakker om når en squad bomber en fiende base tilbake til steinalderen fra luften. En annen squad kjører rundt med 5 magriders og river andre tanks/fly i filler. Å disse squadene trenger ikke å være med i platoonene en gang. De har bare kontakt med lederne for outfitten så de vet hvor de skal angripe. Platonnen kan konsentrere seg om å GAL droppe inn i basen/snike seg inn bakveien eller rett å slett bare angripe sammen med tanksene å presse seg inn hoveddøra.

 

Planetside er så stort at man må gjøre litt selv for at det skal bli morsomt. Hvis man ikke gidder det ender man opp i en squad der halvparten har droppet ut eller logget av etter 5 minutter. Det er i alle fall min mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...