Gå til innhold

Bli admin på skole laptop


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å bytte administrator-passord er en dårlig idé fordi skolens IT-personell trenger passordet dersom de må gjøre noe på PC'en lokalt. Dersom noe galt skjer som følge av at du bytta passord og/eller installerte noe etterpå, må de tilpasse sine verktøy til dine endringer, og selv da kan de ikke forvente at alt går som forventet.

 

Evt. problemer du har forårsaket kan de bare hjelpe deg med dersom du har overholdt reglene. Du har faktisk skrevet under på en kontrakt, som jeg nå foreslår at du leser om igjen før du gjør noe.

 

Hvis du absolutt vil ha mer tilgang, synes jeg det er en bedre idé å sette opp dual-boot, så har du en privat installasjon av OS'et som du kan tukle med så mye du vil, så starter du bare opp den andre på skolen.

 

Hvis du likevel mener det er riktig å bytte passord finnes det et verktøy jeg selv har brukt før, kalt Offline Windows Password & Registry Editor.

 

Et råd dersom du vil gjøre dette: Ta backup av hele disken først slik at du alltid kan gjenopprette PC'en til tilstanden den var i før du tuklet. Husk bare at oppdateringer og andre ting kan bli dyttet ut til PC'en av skolens IT-personell, og det kan skape problemer.

 

Igjen, det er en dårlig idé å tukle med OS'et skolen har satt opp.

Endret av ahw_
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...