Gå til innhold

Film: Reise/backpacker-videoer m dSLR.


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har lekt meg med med speilrefleks i mange år nå, men begynte for 2 år siden å teste ut videofunksjonen på kameraet mitt. Jeg reiste til India i 2012, og tok en god del video der. Det ballet på seg, og jeg har filmet mer og mer.

Filmen fra India var egentlig noe som ble lagd uten noe form for manus eller tanke bak hva jeg ville filme. Jeg skal straks begynne med min første ordentlige reisevideo fra en 5 måneders reise som jeg tok tidlig 2014, så tenkte jeg skulle slenge ut hva folk syntes om INDIA-filmen, og ta med meg tips videre.



---

Filmet en god del i sommer også, og lagde meg en stemningsfilm fra sommeren 2014. Tar gjerne i mot tips og tilbakemeldinger på den og!




Husk på HD!

Takk på forhånd! :)

Endret av predan
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Synes dette var bra. På India filmen din hadde du vel veldig mye råmateriale du ville ha med siden det er ganske raske klipp ?

Musikken roer det jo ned litt, men det hadde kanskje vært verdt å luke ut en del klipp og heller hatt lengre spilletid på hvert enkelt eller rett og slett hatt den lengre ?. Det er jo paradoksalt nok et luksusproblem å ha mye godt råmateriale man vil ha med. Synes klipp-takten din bryter en del, selv om du har ganske rolige bevegelser i selve snuttene, men du siktet vel kanskje på en litt action-preget presentasjon ?

Det vises at du liker det du holder på med og har mye å fortelle om India.

 

Den andre filmen din var litt mer roligere og funka veldig bra. Idyllisk sommer.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...