Gå til innhold

Studie-brett? (helst windows) - Oppdatert


seppo-

Anbefalte innlegg

REDIGERTE HELE TRÅDEN

Jeg fant nettopp ut at stylusen som følger med en Galaxy Note ikke fungerer på en Galaxy Tab eller andre touch skjermer.

Jeg ser etter et nettbrett til studienotater og er da avhengig av et nettbrett med stylus som kan brukes til å skrive på. Aller helst ønsker jeg meg et Windows nettbrett, men finnes det gode nettbrett med windows som har stylus? Eventuelt finnes det noen GODE stylus som kan brukes universalt?

Jeg har sett på Surface en del, men den er i utgangspunktet for dyr. i utgangspunktet vil jeg ikke betale mer enn 3500-4000,- men kan strekke meg til 5000,- om det er noen gode alternativer som er litt over. - Eller er det bedre å gå for Samsung Galaxy Note serien?

Endret av seppo-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Surface pro 2 med RT kunne vært aktuell. - Ellers er jo selvfølgelig fullverdig Windows å foretrekke.

"Surface 2" er med RT. "Pro"-versjonene er med full Windows.

 

Dette skrives på en Surface Pro 3. Det er PCen jeg har ventet på siden iPad ble lansert. Den er det jeg håpet iPad kunne være (sistnevnte er istedenfor en forvokst iPod. Lite interessant med andre ord).

 

Microsoft kaller det for "nettbrettet som erstatter PCen din". Jeg vil heller si at det er "PCen som erstatter nettbrettet ditt". Har du Surface Pro 3 har du ikke behov for å dra på noe annet. Tastaturet er utmerket å skrive mye på. Den er lett å ta med seg. Pennen fungerer glimrende, det er lett å tegne skisser med den og det er fint å aldri gå tom for notatpapir.

 

Jeg er veldig fornøyd. :)

Endret av Moskus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...