willi342 Skrevet 1. oktober 2014 Del Skrevet 1. oktober 2014 Er det noen andre her som synes at skive med ost og grillkrydder er godt? Er bare litt nysgjerrig 1 Lenke til kommentar
Storøien Skrevet 1. oktober 2014 Del Skrevet 1. oktober 2014 Jeg pleier bruke "pizzakrydde" (stort sett oregano, tror jeg) på osten, det liker jeg. Lenke til kommentar
willi342 Skrevet 1. oktober 2014 Forfatter Del Skrevet 1. oktober 2014 Det var noe nytt, skal nok prøve det en gang? Lenke til kommentar
Vice Skrevet 1. oktober 2014 Del Skrevet 1. oktober 2014 Er dritdigg, men jeg må smelte osten for at det skal bli godt. Lenke til kommentar
Storøien Skrevet 1. oktober 2014 Del Skrevet 1. oktober 2014 Er dritdigg, men jeg må smelte osten for at det skal bli godt.Ja, for også krydden må bli varm. Lenke til kommentar
[email protected] Skrevet 1. oktober 2014 Del Skrevet 1. oktober 2014 http://www.tine.no/norvegia/smelt/jans-15-beste Lenke til kommentar
willi342 Skrevet 1. oktober 2014 Forfatter Del Skrevet 1. oktober 2014 Denne så god ut!!http://www.tine.no/norvegia/smelt/jans-15-beste/grilled-cheese Lenke til kommentar
sevs Skrevet 1. oktober 2014 Del Skrevet 1. oktober 2014 Ting skal ligge i denne rekkefølgen: Akkurat passe mye Hoff Pommes Frites krydder 2x lag Norvegia (gjerne den ekstra fyldige) (Vagfritt: 2x skiver jubelsalami og en skive ost under) En viss del meierismør 1x valgfri brødskive Kan spises kaldt, men nytes best varmt. Spis minst 3 skiver i gangen. Lenke til kommentar
Vice Skrevet 1. oktober 2014 Del Skrevet 1. oktober 2014 Denne er grisegod!! http://www.tine.no/norvegia/smelt/jans-15-beste/welsh-rabbit Lenke til kommentar
Freidig Skrevet 2. oktober 2014 Del Skrevet 2. oktober 2014 Ja. Osten må smeltes og krydderet må være varmt Lenke til kommentar
willi342 Skrevet 3. oktober 2014 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2014 Takk dor alle tips og svar! Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 3. oktober 2014 Del Skrevet 3. oktober 2014 All anna ost enn vanleg Norvegia/Synnøve, dei er tamme. Pesto, tomatpure, skinke, ost, grillkrydder, oregano, nokre minutt på 200 grader i ovnen. Ikkje noko fancy schmancy greier, men det fungerer. 1 Lenke til kommentar
Malmern Skrevet 4. oktober 2014 Del Skrevet 4. oktober 2014 Oster som er verdt å prøve på ostesmørbrødet er Jarlsberg, Norvegia vellagret og Ridderost(Stinker svett gymsokk i hele kåken etterpå, men ikke la deg skremme av lukten) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå