Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjæreste vil ha vinduet oppe, jeg fryser meg ihjel


Anbefalte innlegg

Kjæresten har eksem og derfor må hun visst ha vinduet helt oppe om natten slik at hun ikke begynner å klø/få vondt osv. Men når vinduet er helt oppe (spesielt nå som det er kaldt), sliter jeg med å få sove fordi jeg legger der og fryser meg ihjel. Jeg blir ofte nødt til å bruke bukse, genser, sokker og 2 dyner. I natt tok jeg også på boblejakke (ble ned til -1 i natt).

 

Jeg får masse trekk på meg og kroppen blir nedkjølt og våkner av at jeg er helt nedkjølt, som er forferdelig. I tillegg så får jeg tett nese, sår hals, vondt/tung i hodet og føler meg rett og slett syk.

 

Det fører jo til at vi krangler en del om det, for hun kan absolutt ikke ha vinduet litt mindre åpent. Det er ikke mulighet for å sove på andre rom forresten, bor fortsatt hjemme.

 

Hva skal jeg gjøre? Vil jo ikke at hun skal få vondt pga varme, men jeg synes det burde gå an med noe i mellom. Hva hadde dere gjort?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Regner med hun sover uten dyne? Hvis ikke kan hun starte med det ihvertfall. Og når det er så satans kaldt er det ikke klokt å ha vinduet oppe uten varmeovner. Jeg fryser på 15 jeg da, så ser denne. Det må da gå an å møtes på halvveien. Virker ikke som hun tenker så mye på deg som sover med klær og flere dyner.

 

Enten så overdriver du, eller så er det noe galt med henne som ikke fryser ihjel. 0.o

 

 

Et tips, dekk føttene godt, ikke la det være glipe mellom f.eks. sokke og bukse. Ullundertøy er smart. Prøv og å dekke mest mulig av hodet. Det forsvinner mye varme i endene hvis du ikke dekker dette. Ta dynen hennes om hun har en, har hun?

Endret av AdNauseam
Lenke til kommentar

Få deg en tykkere dyne.

 

Eventuelt kan dere jo sove i separate rom, siden dette ikke virket som en reel mulighet kan dere bo på forskjellige steder.

 

Det er uansett første gang jeg hører at kulde hjelper på eksem. Ikke at jeg vet spesielt mye om eksem i det store og det hele.

Altså, begge er under 18, men bor for det meste enten hos moren hennes eller moren min. Hos meg har jeg en tykkere dyne og jeg tillater ikke at vinduet er helt oppe der. Da begynner hun jo å klø og får vondt osv. og blir oppe mye av natta. Men når vinduet er oppe, er det omvendt omtrent.

 

Kan ikke akkurat ta med meg en dyne fra meg til henne, så det går ikke. Det å bo forskjellige steder er ikke en mulighet noen av hos vil benytte oss av.

Lenke til kommentar

Regner med hun sover uten dyne? Hvis ikke kan hun starte med det ihvertfall. Og når det er så satans kaldt er det ikke klokt å ha vinduet oppe uten varmeovner. Jeg fryser på 15 jeg da, så ser denne. Det må da gå an å møtes på halvveien. Virker ikke som hun tenker så mye på deg som sover med klær og flere dyner.

 

Enten så overdriver du, eller så er det noe galt med henne som ikke fryser ihjel.

Hun bruker alltid dyne (som jeg har sagt flere ganger at hun kan ta av for å kjøle seg ned, men nei hun skal ha dyne. Overdriver ikke. Vi har ekstremt stor forskjell på temperatur. Om natta når jeg er utrolig kald (overdriver ikke om hvor mye jeg fryser), så er hun glovarm. Skjønner ikke hvordan det går an.

 

Enten så må jeg lide med kulde, eller hun lide av at det ikke er kaldt. Å møtes på midtveien er tydeligvis ikke bra nok. Utrolig vanskelig tema dette her. Har jo vurdert at vi kanskje ikke bør sove sammen særlig mye, men så er jo ikke det noen har lyst til.

Lenke til kommentar

Da får du enten sove med ullundertøy og pysj ellers så får hun klø.

 

Dersom det er uaktuelt å anskaffe seg en tykkere dyne, uaktuelt å ikke sove separat og dere har såpass forskjellige preferanser blir det som du også sikkert ha oppdaget vanskelig.

Det blir det, og det er ikke lett for meg. Vil jo ikke at hun skal få vondt pga meg, men på den andre siden vil jeg heller ikke ha det sånn som nå med vinduet åpent. Forsøker å lukke vinduet/sette på gløtt når hun sover, men da våkner hun pga det og vil åpne det igjen.
Lenke til kommentar

Redigerte (la til mer) der oppe.

 

 

Men for fan.. Dere begge vet at dere må finne en løsning. Sånn som dette er jævla irriterende i lengden. Sånn det er nå, så insisterer jo hun på å ha det akkurat som hun vil, slik at hun har det så godt som mulig på din bekostning. Det er hun som insisterer på å ha dyna på når det er HUN som synes det er for varmt og det er HUN som vil ha vinduet oppe.

 

En dyne er en oppfinnelse som skal gjøre det varmere for deg - det er imot hensikt. Det er som å klage på at det er varmt og så tar du på deg boblejakke og insisterer på at vinduet skal være åpent. Man kler på seg når man fryser. Hun har eksem og greier, det er jo ikke noe kjekt for henne. Men det er hun som er uheldig å har fått dette, hun kan ikke benekte de plagene som hun må finne konstruktive løsninger på. Som å... Nr 1, ta av den jævla dyna som bare gjør hele kroppen enda varmere....! :p faen altså.

 

 

Man møtes på halvveien!

Lenke til kommentar

Høres rart ut at man skal få eksem pga. relativt normal temperatur om natta med dyne. Jeg tror det er noe annet som egentlig forårsaker problem. Finn ut nøyaktiv hva som er rota til problemet og ta tak i dét. Fått lege til å se på dette, forresten? Får hun eksem når hun svetter? Da må ikke selve varmen være grunnen. Hva er grunnen til at hun får eksem og klør når hun svetter? Gå frem slik helt til dere kommer til rota, og deretter finn en løsning. F.eks. får mange eksem pga. vaskemiddelet eller skyllemiddelet brukt i klær, sengetøy, osv. Dersom varmen også et et problem (ikke bare eksem), og hennes kroppsvekt er høyere enn din egen finnes det også sannsynligvis en løsning her dersom hun ønsker å ta tak i dét. Dette var bare noen få eksempler, så klart.

Endret av ahw_
Lenke til kommentar

Høres rart ut at man skal få eksem pga. relativt normal temperatur om natta med dyne. Jeg tror det er noe annet som egentlig forårsaker problem. Finn ut nøyaktiv hva som er rota til problemet og ta tak i dét. Fått lege til å se på dette, forresten? Får hun eksem når hun svetter? Da må ikke selve varmen være grunnen. Hva er grunnen til at hun får eksem og klør når hun svetter? Gå frem slik helt til dere kommer til rota, og deretter finn en løsning. F.eks. får mange eksem pga. vaskemiddelet eller skyllemiddelet brukt i klær, sengetøy, osv. Dersom hennes kroppsvekt er høyere enn din egen finnes det også sannsynligvis en løsning her dersom hun ønsker å ta tak i dét.

Dersom hun har en eller annen kronisk eksem er det helt naturlig at denne blir fremprovosert av svette, varme og lufttetthet.

Lenke til kommentar

Dersom hun har en eller annen kronisk eksem er det helt naturlig at denne blir fremprovosert av svette, varme og lufttetthet.

Fint du sa det, og det er enda en ting trådstarter ikke har sagt noe om. Synes vi bør komme med forslag som hjelper med å løse det egentlige problemet. For å kunne gi bedre råd trenger vi flere detaljer fra TS.

Endret av ahw_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...