Gå til innhold

TEST: iPhone 6 Plus


Anbefalte innlegg

Er det ikke litt merkelig at consumerreports bøyer andre veien enn det "anklagene" tilsier? De presser jo mot skjermen og ikke mot baksiden av telefonen. Det blir litt som å teste hvorvidt skogsbæryoghurt smaker litt eple ved å peise det opp i rektum. Joda, det er en lik greie, men det unngår jo det som er saken :< ?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ser fortsatt ikke problemet. Hvem er det som går med telefonen i baklomma og så i tillegg, setter seg på den? Er dette blitt normal oppbevaring av en mobiltelefon til nesten 7 lapper?

 

Fikk forøvrig min 6 Plus i går og er strålende fornøyd minus at ikke alle apps er optimalisert den nye oppløsninga og skjermstørrelsen.

 

Synes det funker bedre enn jeg trodde å bruke den én hånds, takket være touchID.

Lenke til kommentar

Svakheten på ip6 plus er helt klart på venstre side rett under volumknappene, eller i utskjæringen der. Alle de filmer jeg har sett så er det der telefonen gir etter. Consumerapport sin test utsetter telefonene for press på midten, og ikke der det er rapportert et problem. Tipper apple vet om dette allerede, og har en løsning klar.

Lenke til kommentar

Consumer Reports har gjennomført labtester, for å på vitenskapelig vis se hvordan dette ligger an, vil anbefale deg å se den hvis du ikke har sett den alt:

 

Consumer Reports sin labtest ligger på Youtube.

 

Consumer Reports konkluderer basert på sine labtester med at dette "problemet" med iPhone 6 Plus ser ut til å være blåst ut av proporsjoner.

 

Apple har forøvrig kommet med en uttalelse om saken, det refereres til den i videoen: Kun 9 personer kontaktet Apple angående bøyde iPhone 6 Plus-telefoner, dette på et tidspunkt hvor det hadde blitt solgt et eller annet sted i overkant av 10 millioner iPhone 6/6+.

Det er jo faktisk tester som sammeligner 6+ med andre smartphones og prøver å bøye disse på samme måte.

 

Jeg synes dette tyder på at iPhone 6+ kan komme til å ha en betraktelig kortere levetid når man kalkulerer inn vanlig slitasje og belastning. Greit det er solgt i overkant av 10 millioner, men de har tross alt vært på markedet i for kort tid til at folk har fått disse problemene av vanlig bruk.

Lenke til kommentar

Måten fyren "tester" telefonene på i den videoen er jo helt meningsløs. Umulig å vite hvor hardt han faktisk presser for å bøye telefonene eksempelvis, og hvordan han varierer grepet/presspunktene fra telefon til telefon er det ingen som vet.

 

Er derfor det er bedre å gå vitenskapelig til verks, slik Consumer Reports har gjort, for å måle forskjellene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ser fortsatt ikke problemet. Hvem er det som går med telefonen i baklomma og så i tillegg, setter seg på den? Er dette blitt normal oppbevaring av en mobiltelefon til nesten 7 lapper?

 

Fikk forøvrig min 6 Plus i går og er strålende fornøyd minus at ikke alle apps er optimalisert den nye oppløsninga og skjermstørrelsen.

 

Synes det funker bedre enn jeg trodde å bruke den én hånds, takket være touchID.

Det er ikke snakk om baklomme eller å sitte på den.

Lenke til kommentar

Mulig jeg er naiv, men jeg gidder ikke å gå rundt å bekymre meg nevneverdig før jeg ser dette som et problem i min egen hverdag. At telefonen bøyer seg når du faktisk går inn for å bøye den som i disse videoene er ikke jeg ser noe som helst poeng med at jeg skal bry meg nevneverdig om? Fult mulig at min iPhone 6 Plus er ekstra utsatt og sensitiv for bøying sammenlignet med min iPhone 5S osv.. Men om det ikke påvirker meg i hverdagen, hvorfor skal jeg da ofre dette så veldig mye energi?

 

Alt jeg har sett til nå er "vitenskaplige" rapporter som påstår at sannsynligheten er svært liten, og endel uvitenskaplige "tester" på YouTube som forsøker å påstå at at telefonen tilsynelatende bøyer seg bare du ser hardt nok på den. Jeg ser jo daglig YouTubevideoer og påstander om at en iPhone knuser bare du ser hardt nok på den, men jeg har tilgode å knuse en eneste iPhone, så hvorfor skulle jeg bry meg?

 

 

Så langt så føles telefonen veldig godt bygget, gir veldig, veldig god kvalitetfølelse i hånda og jeg er så langt kjempefornøyd med telefonen og jeg har ikke hatt noe problemer ved å ha den i bukselomma i et par dager nå. Mener folk at jeg skal gå rundt å være oppriktig bekymret og skuffet over telefonen min fordi folk på YouTube setter seg ned å forsøker å fremprovosere en bøy på telefonen? Dette virker fremdeles som noe som er blåst langt ut av proporsjoner, om det skulle vise seg at om 2 mnd så sitter 50% av alle iPhone 6 Plus eiere med bøyde telefoner så blir det jo en helt annet sak, men da vil jo naturligvis Apple bli satt til ansvar og spesielt her i Norge vil jo reklamasjonsretten kicke inn, så igjen, hvorfor skal jeg bekymre meg eller hive med på denne bølgen av ren synsing? For det er jo tross alt det det faktisk er per nå, det at folk kan sette seg ned å bøye telefonen ved å legge så mye press de klarer på det svakeste punktet på telefonen betyr jo ikke det samme som at telefonen kommer til å bøye seg ved normal bruk..

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det sies har at lightning kabelen er et minus, men i praksis er den et stort +, er ikke så nøye hvilken vei den settes inn, usb micro eller hva f.. den heter er et ork å plugge inn i den oppladbare musen jeg har.

 

Et ork? Virkelig?

Jeg er enig i at Lightning-kabelen er bedre, men den er ingen standard. Jeg har nesten aldri behov for å ta med lader til mobilen, fordi jeg kan anta at det vil være lett å oppdrive en micro-usb hjemme hos de fleste. Den passer også til svært mange av enhetene jeg har i hus. Lightning passer kun til Apple produkter.

 

Om neste versjon av USB følger Apple sitt eksempel på dette området må det også være lov å håpe at proprietære Apple velger å benytte seg av den, men det tviler jeg på.

Lenke til kommentar

Det som er mest lavmål av bøyedramaet er folk som går på butikker og ødelegger utstillingsmodeller. Lurer på hva slags oppdragelse slike folk fikk. Har ikke ord.

 

EDIT: For min del syntes jeg hele greia har blitt dratt ut alt for langt nå, spesielt Unbox Theraphy som fortsetter å melke saken for alt den er verdt ($$$).

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...