Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ble avvist av jente, være venner?


Anbefalte innlegg

Jeg ble nylig avvist av ei jeg virkelig trodde jeg hadde noe på gang med. Vi har kjent hverandre i årevis før denne flørten utviklet seg. Vi har tilbringt nesten hele sommeren sammen og hatt det utrolig fint, ting begynte å utvikle seg og da skiftet hun plutselig oppførsel over natta.

Merket at hun trakk seg unna, først ville hun at vi skulle begrense overnatting til helger, så hadde hun knapt tid til å møte meg, så ville hun plutselig ha en uke pause fra ting og så ble jeg dumpa da..

Jeg skjønte jo at hun trengte litt rom, men måtte jo snakke med henne for å høre hva som foregikk, og jeg fikk servert den lista med grunner til at hun ikke var klar for å gå inn i noe forhold med meg på dette tidspunktet.

 

Jeg sitter igjen og føler et lite hat mot henne fordi jeg føler meg dårlig behandlet samtidig som jeg savner henne.

 

Sånn rent følelsesmessig er det ikke noe ille, men jeg savner og være med henne fordi vi hadde det så fint sammen, om vi så bare er venner. Føler meg så ensom nå og de fleste dagene går med på jobb,trening og spilling. Temmelig kjedelig med andre ord.

 

Jeg har venner, men de fleste er enten opptatt med sitt eller så har jeg lite lyst til å finne på noe med dem. Jeg har vært med et par andre jenter etterpå også, men jeg kjeder meg bare med dem...

 

Jeg vet at jeg kan ta henne tilbake som venn når som helst, men selvrespekten min sier nei, samtidig vil jeg ikke at følelser skal blusse opp igjen eller at vennskapet blir rart når man har vært så tett tidligere..

 

Er 2-3 uker siden jeg møtte henne sist, hva ville dere gjort?



Anonymous poster hash: badc5...6b9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare å gå videre uansett hvor jævlig det føles!

Har vært der selv :(

 

På to dager gikk jenta jeg var sammen med fra å være glad i meg og gledet seg til å treffe meg igjen til helgen for ett par måneder siden og til å plutselig bare å sende ei melding at hun ikke syntes det var noe lurt å treffes mer.

Det er en jævlig følelse, tro meg!

Men er ikke så mye annet å gjøre enn å gå videre da.

Har fått de samme rådene av alle andre her.

Humøret mitt har vært sånn opp og ned og vært veldig langt nede innimellom men jeg er ikke bitter fordet om.

 

Er viktigere å ta vare på de gode minnene, og heller ta de med videre i livet! Det er ihvertfall det jeg skal ?

 

 

Anonymous poster hash: 693e7...d73

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Vel, jeg føler meg hverken knust eller såret. Føles mer som et hakk i selvtilliten. Jeg satte meg i en sårbar situasjon og ble avvist, noe som selvfølgelig er veldig kjedelig når jeg tenker på hvor fint vi hadde det sammen. Men jeg viste hele tiden at det ikke var det beste tidspunktet fra hennes side å inngå et forhold på så det gjorde at jeg var forbredt og jeg valgte å overse det fordi jeg følte at jeg ville takle et avslag samtidig som hennes væremåte ovenfor meg ga meg håp (hun tok endel insiativ).

Hun bagateliserer hele opplegget og jeg føler hun ikke har vært helt ærlig med meg. Det som gjør meg bitter. Jeg følte hun behandlet meg som en kjæreste, mens hun mener at vi bare har vært nære venner. Hvis hun har ment det hele tiden synes jeg hun burde vært åpent om det. Nå vil hun bare ta en pause og gå tilbake sånn som vi var før. Jeg sliter litt med å akseptere det, til tross for at jeg ikke føler jeg har så veldig mye følelser lenger.

 

Anonymous poster hash: badc5...6b9

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjærester er ofte nære venner (duh), så hvis dere ikke snakker sammen og bare går og antar er det ikke rart at det oppstår forvirring. En liten forskjell er at kjærester gjerne har sex, mens nære venner (som regel) ikke har det.

 

Nå vet du imidlertid hvor hun står, så da må du ta stilling til hvordan du skal håndtere det. Sånn det høres ut tror jeg det ville vært best med litt avstand, i hvert fall inntil du får sortert følelsene.

Lenke til kommentar

Vi hadde jo sex...

 

Anonymous poster hash: badc5...6b9

"Don't be sorry because it ended, be happy because it happened" ;)

 

Med andre ord, gå videre med livet ditt, vær glad og carefree. Din lykke er ikke styrt av andre, og tro meg, du opplever nok gleden av å møte jenter og nye mennesker igjen. Kanskje på et eller annet tidspunkt om dere to møtes igjen, så vil hun beundre deg når hun ser at du har det bra, og kanskje til og med bedre enn da dere møttes. Det vil få henne til å sikkert lure litt på hvorfor hun valgte vekk en awesome person som deg! :dremel:

Lenke til kommentar

Føler jeg har det bra med meg selv og føler meg ikke ulykkelig. Men hadde det enda bedre sammen med henne. Tror å slette henne fra face vil gjøre vondt værre. Bedre å ta tiden til hjelp enn å brenne alle bruer nå

 

Anonymous poster hash: badc5...6b9

Var i en lignende situasjon tidligere i år. Ting ble seriøst, og plutselig gikk det ikke.

 

Det hele ble til slutt en plage hvor hun var usikker, sa noe ene dagen og noe helt annet dagen etterpå. Hun ble en følelsesmessig byrde for meg. Løsningen min var å kutte all kontakt og jepp - slette henne fra facebook også. På tidspunktet var jeg dritforelska, men tvang meg selv til å tenke "move on".

 

Jeg traff faktisk på henne for ca en uke siden, nikket diskré til henne, og fortsatte med mitt. Nå tenker jeg bare hvor megadigg det var at jeg gjorde som jeg gjorde. Slippe alt det "friendzone" dritet... hærlig! :D

 

Det kan virke jævlig idag, men om et par måneder vil du kanskje sette like mye pris på "friheten" du får som meg.

 

Men jada, vist du ikke føler at dette plager deg noe særlig, så trenger du ikke å brenne bruene. Men samtidig, ikke la henne stå i veien for deg å "jakte videre" for å si det sånn.

Endret av Snorkeling Platypus
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg mister ikke bare en person jeg likte, men også en venn jeg føler meg trygg på og kan snakke om alt og ingenting om og som jeg har det veldig gøy med. Som sagt er ikke dette en random jente jeg hooket opp med, vi har vært gode venner i årevis før dette skjedde. Det var først når vi begynte å ha sex og være fysiske at ting skjærte seg. Jeg har aldri følt at det var snakk om forelskelse, mer som en bestevenn jeg også var tiltrukket av seksuelt og fikk en slags eiefølelse over. Jeg får svært sjeldent følelser for jenter og derfor ville jeg ta vare på dette når jeg ihvertfall følte noe.

 

Frihet har jeg uansett, når hun har avvist meg gir jeg langt faen i hva hun måtte mene om at jeg roter med andre jenter. Jeg har ikke tenkt til å ta kontakt med henne med det første uansett, så tenker jeg eventuelt kan slette henne fra facebook senere hvis jeg føler det da. Akkurat nå ser jeg ingen annen hensikt med å gjøre det annet enn å sende et stikk i henne.



Anonymous poster hash: badc5...6b9
Lenke til kommentar

Hun bagateliserer hele opplegget og jeg føler hun ikke har vært helt ærlig med meg. Det som gjør meg bitter. Jeg følte hun behandlet meg som en kjæreste, mens hun mener at vi bare har vært nære venner. Hvis hun har ment det hele tiden synes jeg hun burde vært åpent om det.

Hun fant vel ut at hun ikke klarte å gjengjelde følelsene du satt med da? Folk kan ta feil noen ganger.

Lenke til kommentar

Hehe, det er nok ikke deg.. :p

 

Har ikke hatt noe som helst kontakt på to uker nå. Savner henne fortsatt veldig mye men føler det går greit, og det føles som hun ikke bryr seg så veldig mye når jeg ikke har hørt noe i det hele tatt..

 

Selv om jeg hadde det helt fint som singel før jeg traff henne merket jeg at alt var mye bedre når jeg var sammen med henne.



Anonymous poster hash: badc5...6b9
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...