Gå til innhold

Er det mulig å sende SMS over GPRS?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for link Pluto, men det funker fortsatt ikke.

Har Telenor RingKontant, og har prøvd å sende sms over gprs, men får bare beskjed om melding ikke sendt. Er det mulig det funker for abonnement, men ikke ringkontant? Litt merkelig de anbefaler det på FBI hvis det er umulig å gjennomføre...

Lenke til kommentar

Hvis du har netcom så kan du sende gratis MMS (så lenge mottaker og sender støtter det da), og det er ikke noe problem å skrive vanlig text i en mms..

 

Altså, alle som har gratis mms fra sine operatører bør seffers sende mms istedet for sms så lenge mms er gratis. Det siste jeg hørte var at det skulle være gratis iallefall ut november.

 

er ikke sikker på hvilke operatører som tilbyr dette, men netcom er i allefall en av de-..

Lenke til kommentar
Du kan jo sjekke her om dette er interessant:

 

http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/3194272.html

Dette var jo en skikkelig teit side: Send SMS med GPRS for 3 øre??? For et idiotisk "spareråd". Står jo null og niks om hvordan de har tenkt at dette skal la seg gjennomføre.

Så lenge operatørene ikke støtter SMS over GPRS er man nødt til å ha et klient program på hver terminal som fungerer som en GPRS-wrapper utenpå selve SMS meldingen. For å sende og motta må BEGGE terminalene ha denne klienten installert.

Mao. et rimelig dårlig "råd" på nåværende tidspunkt.

Lenke til kommentar
[quote name='Vice' date='29/10/2003 : 13:38'] [quote name='Pomfri' date='29/10/2003 : 12:51'][url="http://www.buddysms.no/"]http://www.buddysms.no/[/url]  :shrug:

Har ikke prøvd det ennå men...[/quote]
Prøvde dette da det var nytt og likte det overhodet ikke pga. de grunnene jeg nevnte i forrige post. I tillegg var det en fastavgift inne i bildet også. [/quote]
Så jeg burde egentlig la være å prøve? I hvert fall på en stund...
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Husk dette, folkens: Operatørene belaster SMS'en per 160 tegn, dvs at selv om man hadde åpnet for SMS via GPRS, så ville prisen vært det samme.

 

GPRS blir derfor forbeholdt andre tjenester enn SMS, f.eks MMS, som har større mengde, og trenger en overføringstype som takler større mengde enn det GSM-nettet gjør. SMS har ikke det behovet for mengdeoverføring.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...