Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Blande magi og melee er artigst.

Magiker stokken er favoritten! Lang og fin til å Knerte folk i pappen og så tar den kraften til magiker fiender. Spesielt gøy hvis det kommer magikere med gravity spell. Da blir det kaos! 

Men nå blir det ikke mer spiling på tre fire dager. Jobb til sent på kveld. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
39 minutes ago, Enceladus said:

Blande magi og melee er artigst.

Magiker stokken er favoritten! Lang og fin til å Knerte folk i pappen og så tar den kraften til magiker fiender. Spesielt gøy hvis det kommer magikere med gravity spell. Da blir det kaos! 

Men nå blir det ikke mer spiling på tre fire dager. Jobb til sent på kveld. 

Ble mas i dag pga varmen. 

Kjempet mot min andre Golem i dag, gikk til helvete. Jeg hadde flytta meg så mye i rommet at når jeg strakk ut armen for å slå i stykker en av de blå krystallene  slo jeg hånda i skråtaket. 

Endte opp med å daue (min første så langt i kampanjen) så viste det seg at jeg hadde glemt å slå på record. Så var like greit jeg daua. Gikk rett tilbake og banka han fort(helper mye når den ene blå krystallen rett oppe i taket ikke er der) 

Nå er jeg på tier 2 og kan få plate armor og skikkelige våpen, men skal også møte vanskeligere fiender.

Fant også ut at 2 hånds øksa eller Mr. Choppy som han heter. Var skikkelig overkill mot banditter og wildlings. Så han ble ikke brukt mer, men kanskje nå,  når hardere fiender kommer. 

 

Endret av Gunfreak
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Holy Fucking shitball!

Dette er fra tredje Boss Dungeon. Snakk om epic.

Jeg må klartre flere hundre meter ned, med det som ser ut som et evig juv langt der nede, det er flere år siden jeg har kjent på høydeskrekk i VR, men her kom den tilbake gitt, når du henger der med en arm og må prøve å gripe et tau mens det er hundrevis av meter ned, eller du står på et stup og du må senke deg ned og klatre nedover og håpe du ikke glipper (som er en ganske stor mulighet i VR, da ting er junky)
Tok meg ganske mange minutter å klatre ned det, og var ganske "ferdig" når jeg endelig kom ned.

Så dukker boss 3 opp, jeg løper rundt å prøver å knuse krystaller både her og der, og sier "lurer på om de har gjort noe for at bossen skal være vanskeligere" Og like etter FREAKING LASER BEAMS ON IT'S FREAKING HEAD! Den drar også frem noe laser lasso. Så ja de har gjort noe for at bossen skal være vanskligere. 

Det rant svette ned nesa og jeg var punga etter 30 minutter i den dungeon.

Jeg spilte 4 dager denne uka og gikk 4 dager med "trening" i følge fitbit, jeg har vist både svømt, gjort sport og aerobics. 

Her er fulle videoen fra Boss Dungeon 3

Bare Boss fighten som var 10 minutter
 


Og en Short som viser hvor langt ned jeg måtte klatre eller litt cliché "This is Sparta!"

PS. Her er hele Kampanjen så langt som er over 6 timer

 

Endret av Gunfreak
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Noice! Snart helgefri og da blir det mer B&S crystal hunt!

Høyder ja i VR. Det er noe! Fikk skjelven her for en stund tilbake i minecraft (vivecraft) da jeg forsøkte å klatre loddrett opp og ned ett fjell mens skeleton archers skøyt etter meg! Det var noe jævelskap, og gøy haha! Satan jeg digger VR! Ja det er litt janky til tider men lite annet enn å faktisk utsette seg for slik fare i virkeligheten kan sammenlignes, og da velger jeg helt klart VR 😅

Endret av Enceladus
Lenke til kommentar

Spilte ferdig gratis demoen av Critter Cove på Steam, kommer ut i fjerde kvartal i år så gleder meg til det. Super chill og morro. Handler om å bygge opp igjen ei øy så turister kommer dit, typisk sånn "finne resurser og bygg ting" spill, samt utforske å få mer rep med andre på øya, enormt stort da du kan fritt kjøre båt til andre øyer eller stoppe midt i havet for å dykke hvor som helst, helt vilt enorm customization da du lager character, å alt er laget veldig søtt.

 

 

ghszt.jpg

gaer.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er måneder siden jeg har flyd warbirds in DCS, lite forbedringer skjer der, på 3 år har det skjedd utrolig lite, vi har de samme flyene som vi har hatti en evighet, vi har bugs som har vert der i en evighet, AI er fremdeles fucked osv.

Men følte for sprenge noen nazier med min P47, et angrep på en veldig godt forsvart tysk flyplass. Og det går jo som man forventer med 20 luftvernskanoner som prøver å skyte deg ned. 
 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Cliffs of Dover Blitz skal etter planen få sin neste DLC i slutten av året. Det ser ut som Fw190, Typhoon og B17 flyene kommer til å være ferdige innen da. Men vi mangler fremdeles Mustang I og Spitfire Mk IX for å nevne noen. Og vet ikke tilstanden på det nye kartet som skal komme med. Men mest av alt lurer jeg på om de får til VR/Visuelle oppgraderingen innen den tid. Skulle kommet for flere år siden. Men skal nå altså slippes samtidig med neste DLC om under 6 måneder. Det er flere måneder siden siste oppdatering av VR betaen. 

Hadde egentlig tenk å vente med å spille mer inntil neste beta patch. Men nå er jeg ganske lei DCS WW2  og IL2 fenger meg ikke i det heletatt lengre. Med dårlig grafikk, bugs og irritasjonsmomenter hele tiden.

Clod i VR er fantastisk, men er mest bekymret for om de endelig kan ta livet av VR krasjene. Mindre visuelle bugs plager meg ikke så mye. Ytelsen har blitt mye bedre. Men jeg og de fleste andre får masse krasjer og du må restarte hele PCen for å nullstille. Ellers vill spillet bare krasje og krasje når du først har fått en.

Bare det å lage en 10 minutters video kan være et heldags prosjektet. Fordi det ofte involverer mange restarts for å få en god video og restarts ser ut til å øke sjansen for krasjer. 

Men jeg fikk en video til slutt og den ble ganske bra. Ikke samme grafiske standard som DCS, men slår DCS i AI og skade modellering. Ser også langt bedre ut en IL2. Spesielt bakke grafikken.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Afghanistan kartet har kommet til DCS.

Eller mer rett er å si at 1/3 av 1/3 SV karet har kommet.

Vi viste at bare 1/3 av kartet var deltajert med resten av kartet kommer senere. Men den delen mange trodde var "så godt som ferdig " som ED selv sa. Var langt fra ferdig. Store deler av denne delen av kartet består bare lav oppløsninge teksturer fra satellitt bilder. Ser her greit ut når du er 4000 meter og høyere. Men når du flyr 100 meter over bakken i høyoppløselig vr. Ser man alle disse feilene med en gang. Blir som å fly MSFS2020 der kartet er fucka opp.

Men jeg fløy mitt nye favoritt helikopter i den delen av karet som faktisk ser bra ut. Og det ser veldig bra ut.

Det kan hende noe airwolf musikk dukker opp i denne videoen.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

For de som hukser Dark Messiah of Might and Magic, så har Blade & Sorcery mye av samme feel, en mye simplere historie, men gameplay er veldig likt bare i VR, 

Og det er brutalt! 

Ved å blande magi og mele kan må få til noen spetakulære kills

Her er en kort Brutality montage. 

Og nå er hele kampanje serien på nesten 11 timer.
 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Og da er kampanjen ferdig.

Ble nesten elve og en halv time.

43 episoder og 2 spesial videoer. 

Startet som en noob, og ble bedre utover. Selve kampanjen var nok mer 16 timer, men jeg kuttet ut det meste av shoppingen. og et par restarts pga død eller bugga dungeons. 
 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jobber med et enkelt oppdrag, men tenkte å bruke det som et trenings oppdrag for å lage mer innlevelse i oppdragene, en vakker dag håper jeg å bli god nok til at jeg kan laste opp oppdragene så andre kan spille.

 

I dette oppdraget har jeg lagt til 2 kneebord sider jeg har laget selv.

showkneedboard2.thumb.jpg.e78b17be37a2894e2547b05bf0fce410.jpg

showkneedboard1.thumb.jpg.6ad1edb244dbb65336e1e39f6605441a.jpg

og jeg har lagt til lyd som skal signalisere tropper på bakken som trenger hjelp.

 

 

Og nå har jeg rota med AI voice og lyd effekter, for å simulere at JTAC raporterer gode treff fra bomber og kuler fra meg, så triggeren med lyd er laget sånn at når gruppene er døde får jeg lyd signal fra JTAC.

 

 

 

Endret av Gunfreak
Lenke til kommentar

Zero Calibre er en av de virkelig gamle VR spillene. Samme generasjon som Onward og Pavlov.

Har hatt spillet i mange år. Men på 3-4 år har jeg ikke spilt det en time en gang. Alltid noe som var feil, jeg starta et oppdrag og du blir oversvømt av fiender og laget ditt dør med en gang.

Sist jeg prøvde for et års tid tilbake etter en større oppgradering. Men da funka ikke noe ting på kontrollene.

Prøvde i dag igjen. Fremdeles kontroller problemer. I steam vr har jeg ikke tilgang på option knappen. I open xr har jeg tilgang på options. Men da driver jeg å flyter rundt. Trykker jeg fremover bare forsetter jeg fremover og eneste måten å stoppe er å trykke bakover på spaken. Så blir som å være på is

 Men etter 8 år med consumer VR er dette fremdeles en av veldig få VR fps med linjær combat og progression. Ikke noe multilayer, ikke noe kjip arena combat shit. Historien er tynn som suppe. Verden er nesten tom for drikkevann. Alt har gått til helvete.

Du kjemper deg fremover. Fra skogen og mot storbyen. Er innom suburbia på veien. Fiender og allierte er dumme som brød men ikke noe verre enn i en call of duty kampanje. Og det er jo det dette er singleplayer call of duty i VR. Er ikke noe fan av call of duty. Men alt er bedre i VR.

Du har latterlig mange våpen å låse opp. Fra logiske moderne våpen til tullete ting som BAR og Tommy gun.

Spilte over 2 timer i dag. Og det å ha et singleplayer vr spill. Som faktisk driver deg fremover. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...