Gå til innhold

FIFA 15 - Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når kommer første patch til dette drittspillet? Pace er bedre enn noen sinne, fordi forsvaret er helt ødelagt. Tar man L1+trekant (som forresten er like OP) til en lynrask spiller, så kan man enkelt bare valse gjennom forsvaret. Loic Remy skal ikke bare kunne valse gjennom et forsvar bestående av Sokratis, Boateng, Rodriguez og Piszczek. Verste FIFA noen sinne? Virker slik etter en uke.

 

Da spillte du ikke fifa13 hvor det bare var å sentre frem til spiss, hoppe over ballen å storme i mål. Pace er langt i fra så OP i år som det var da. Langt i fra. Ingenting som er så OP i år som det har vært de siste åra. I fjor var jo spillet ødelagt første ukene med folk som misbrukte innlegg så til de grader. Husker jeg slapp inn 4/5 mål på corner en kamp. Ikke noe sånt i år. Joda, lynraske vinger som også kan drible er fryktelig farlige, men langt i fra så OP som ting før har vært.

 

 

Flere her inne som bruker 4-1-2-1-2 (2) som vil dele erfaringer? Begynner å sitte ganske godt nå, men tror det kommer til å bli enda bedre når jeg får et par oppgraderinger på plass.

4-1-2-1-2 er ikke så bra i år føler jeg, føler den beste formasjonen i år er faktisk 4-4-2...4-1-2-1-2 gir ofte litt rom på midtbanen, mellom den defensive rollen og offensive rollen...

 

 

4-1-2-1-2 (2) har 2 sentrale, en CDM og en CAM, så gir ikke noe rom sentralt på midtbanen den hvertfall :)

 

 

PrettyBoy: Har du noen tips?

Lenke til kommentar

Kouyate er jo ett monster ! Super sterk, latterlig stamina

 

Ja, men det handler også litt om hva man trenger. Hjelper lite å ha 99 på strength, interceptions, standing tackle og stamina hvis man er dårlig med ballen. Alle de nevnte er decent defensivt. Dembele har bare 68 defending, men det er sliding tackle som trekker ned.

Lenke til kommentar

AnewZ

 

Prøver å spille kjapp give and go fotball gjennom midten, trekantfotball..CDM og beckene lar jeg være igjen i forsvaret. Har Jovetic som høyre spiss fordi det er som regel han som sender den siste stikkern til min kjappe spiss Zarate, og hvorfor Jovetic, r pga hans pasninger. Vurder å bruke en CAM med høy pasning i den posisjonen..

 

Har lyktes med å gå litt høyere i banen med becken min (litt før midtbanen)og sende avgårde en stkker til spissen.

 

Åssen er Serie A, mange gode midtbanespillere?

Endret av PrettyBoy
Lenke til kommentar

Fruktbar dag i dag. Not. 3 kamper, 2 tap, ene avbrutt på 2-1 til meg. Først stod den oppført som seier i serien, men etter å ha gått ut og inn av FUT fikk jeg beskjed om at jeg hadde quitta og fikk en DNF. Likevel sto den fortsatt som seier.. helt til jeg spilte (ferdig) neste kamp som jeg tapte, fikk 0 coins, ingen beskjed om DNF, før jeg gikk ut og inn av FUT igjen. Da hadde jeg visst quitta på nytt i følge EA. Nå står plutselig begge de to kampene som tap. Jeg gir opp FUT for nå, er helt latterlig.

 

Har for øvrig fått 0 coins på mine to siste kamper. :|

Lenke til kommentar

Dette spillet er så inni helvetes ødelagt.. Det er så jævlig synd det ikke finnes et annet fotball spill der ute som kan gi FIFA konkurranse..

Hadde det ikke vært for FUT så hadde jeg aldri noensinne kjøpt FIFA.. Takk Gud for at det dukker drøssevis av nye spill fremover slik at jeg kan få tankene mine på noe annet..

Tror jeg regelrett selger alt jeg har på FUT og venter til de kommer med noen patcher. Taper iallfall ikke coins på det.

Lenke til kommentar

Spørsmål! Har spilt litt kamper nå og vunnet gull i 3 av 3, gode muligheter i sesong nr 4. Nå har jeg ca 17-18k på bok og to habile noob-gull-lag.

 

Burde jeg kjøpe nå, som frister, eller bare spare alt til når prisene stuper (som jeg leser så masse om)? Hvor lang tid tar det ca evt?

 

Må jo balansere gleden av å kjøpe nå mot det å være økonomisk og bare spare... Hehe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...