Gå til innhold

Reciever eller switch?


Anbefalte innlegg

TV'en min henger så nærme veggen at jeg kun har tilgang til 1 HDMI-inngang. Så tenker da å enten skaffe meg en rimelig reciever eller en HDMI/RCA switch for å få koblet alle dingsene (PC, PS4, GameCube, CD-HD dekoder osv.) til 1 punkt.

Alt av lyd osv går via Music Fidelity Mi6 effektforsterker. Så er mest bilde delen jeg sliter med.

 

 

Hva tror dere hadde vert en mest fornuftig løsning?

Har litt stramt budsjett fortiden så jo billigere jo bedre så lenge det funker bra :)

Tenkte å se om jeg fant en rimelig brukt reciever på finn eller noe..

Endret av MajoNess
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

en HDMI switch vil funke bra, men jeg vil anbefale en med fjernkontroll. De finnes i 3 versjoner så vidt jeg vet. Fjernkontrollen kan du bytte inngang fra sofaen, så har man de man må bort på for å velge inngang, og den siste er den som velger inngang automatisk. Hvor 1 alltid vil foretrekkes foran de andre inngangene hvis man har den kilden på, og 2 foran de med høyere tall osv. Det finnes flere som har alle alternative i en. Selv kjøpte jeg en fra monoprice.com, frakten er litt dyr, men kvaliteten var bra.

 

Fordelen med en receiver er at du kan fikse surround, men siden du har en effektforstekrer som er bra, og litt stramt budsjett, så vil jeg ikke anbefale det. For du vil trenge en receiver med pre-out for å bruke effektforsterkeren fra den (Du bruker effektforsterkeren rett i fra TVen i dag?, hvis ja, så vil en receiver nok heve kvaliteten også). Men denne løsningen må du nok opp i 6000,- eller mer for å finne riktig receiver, eller kjøpe brukt, da du kan få mye for pengene, spesielt utover høsten i år, da mange av entusiastene skal bytte pga Dolby Atmos kommer i de nyeste receiverene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...