Gå til innhold

Hobbyer som passer bestemødre


Eline K.S

Anbefalte innlegg

Jeg har en bestemor på 74 år. Hun er enke. Hun har ingen hobbyer men er veldig rastløs og må ut å finne på noe hele tiden. Hun har problemer med å roe seg ned i sitt eget hjem. Hun er ganske sprek også. Jeg lurer bare på om noen vet om noen hobbyer som kan passe til henne? Hun kan ikke så mye om pcer, smarttelefoner eller lignende. Hun virker ikke intressert i det som skjer andre steder unntatt der hun selv bor. Hun lagde masse mat før, men det ser ut som om hun har mistet interessen. Hun likte også før å holde på med blomster og jordbær men har kuttet ut mye av det. Håndarbeid har det blitt mye mindre av med årene. Hun er ikke spesielt glad i dyr, og er allergisk mot katter - som er et av få dyr hun liker. HJELP

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132

Kortspill på pc eller lokal spilleklubb. Heklekurs, ny type håndarbeid. Tegning og maling. Turgåerforening. Bingo. Svømming, vanngymnastikk for eldre. Dyrking av grønnsaker.

Lenke til kommentar

Mange eldre som syns det er kjempegøy å lære seg å bruke datamaskiner og smarttelefoner.

For mange eldre damer er det fint at de kan finne nye oppskrifter til hekling, strikking og mat uten å måtte kjøpe blader eller bøker. Det finnes nesten garantert en egen FB gruppe for hjemstedet hennes også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...