Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Så, du serverer altså pølsene før de er helt ferdig? og sier at de tiner etterhvert?

 

Altså, ikke legg ut nytt design er helt ferdig er mitt poeng.

Ok, jeg får vel tåle den! *grin*

 

Men med min ringe viten omkring hvordan man konverterer og tilpasser slike ting, vil jeg gjerne tro at man på ett eller annet tidspunkt må kjøre løpet videre i delvis ferdig form?

Alternativet vil kanskje være at man må ha tilgang på dobbelt sett med servere etc, hvor man i ro og mak kanskje kan gjøre ferdig "alt" før dette legges ut?

 

En annen mulighet er kanskje å stenge hele virksomheten i den tiden det tar å få alt ferdig?

Jeg vet som sagt forsvinnende lite om dette, men jeg er ganske så sikker på én ting;

Hadde det latt seg gjøre å gjennomføre denne overgangen klanderfritt, så hadde det nok vært gjort.

Jeg finner egentlig ingen grunn til å klage, og skal uansett klare å gumle i meg noen lunkne pølser i ny og ne!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så, du serverer altså pølsene før de er helt ferdig? og sier at de tiner etterhvert?

 

Altså, ikke legg ut nytt design er helt ferdig er mitt poeng.

Ok, jeg får vel tåle den! *grin*

 

Men med min ringe viten omkring hvordan man konverterer og tilpasser slike ting, vil jeg gjerne tro at man på ett eller annet tidspunkt må kjøre løpet videre i delvis ferdig form?

Alternativet vil kanskje være at man må ha tilgang på dobbelt sett med servere etc, hvor man i ro og mak kanskje kan gjøre ferdig "alt" før dette legges ut?

 

En annen mulighet er kanskje å stenge hele virksomheten i den tiden det tar å få alt ferdig?

Jeg vet som sagt forsvinnende lite om dette, men jeg er ganske så sikker på én ting;

Hadde det latt seg gjøre å gjennomføre denne overgangen klanderfritt, så hadde det nok vært gjort.

Jeg finner egentlig ingen grunn til å klage, og skal uansett klare å gumle i meg noen lunkne pølser i ny og ne!

:-)

 

Mange som bruker test-servere, http://dev.server.no etc.

Men nok om det, jeg er forsåvidt enig med deg til en viss grad.

Jeg ville bare påpeke det med pølsene:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...