Gå til innhold

Siste Ordet 3


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ooh, jeg liker tentamner :) ferdig etter en times skriving, og nå sitter jeg ute i sola med laptopen i fanget, cola i glasset og røyken i munnen :D akkurat nå er livet bra :D

FU.

 

Er like før jeg tar stasjonære maskina mi ut på verandaen.

Kunne funka fett egentlig :whistle:

 

Folka i huset har begynt å drekke cola light nå da, så jeg får vell drikke det jeg og, har jo ikke noe alternativ, og penger er mangelvare for tida.

Lenke til kommentar

Har vært ganske heldig jeg også. Har fått om ganske forståelige ting når jeg har hatt eksamen osv.. Hvordan jeg klarte å få 4 på elektronikk eksamen for ca 2år siden er egentlig et under ,menmen..

 

Det er ingen eksamen for VK2 service elektronikk ,men det skulle vært avsluttet med en fagprøve.. som jeg ikke har fått lov å ta.. (har sendt inn klage i 2 eksemplarer til fylket ,men hvordan tror dere det går? =P)

Lenke til kommentar
*sukk*

Har så jævlig lite lyst å dra oppover til setermoen igjen.

Kjenner jeg hater troppsjefen min allerede :hrm:

Min anbefalling (som virker som redning for min del) er: Se på ting med åpent sinn. Det er ikke alltid man ser logikken i handlinger, men det finnes alltid en grunn.

 

Vær åpen i tankene, så går det kanskje lettere. Det funker for min del når jeg møter eller omgås med mennesker som jeg hater. Jeg klarer på en måte å gli inn i systemet. prøv det.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...