Gå til innhold

Siste Ordet 3


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Såklart det er mulig.. Og i RBK sin situasjon så skjønner jeg godt at man ønsker og flytte for seg selv... Men beware its a cruel world :p (og den Norske stat er ikke kjempe flinke til å støtte de som eventuelt flytter for seg selv..)

 

NP reklame-coca-cola_for_oss_alle-rc.mp3 ( :scared: )

Lenke til kommentar

Høres fælt ut Thea. Skjønner ikke at ho kan si noe slikt men... Som bfisk sier, ho er kanskje bare valdig sliten, har en dårlig dag osv.

 

Egentlig kan du vel spørre ho rett ut om ho ikke er glad i deg lenger. Ho bare må svare at ho er det da. Viten er bedre enn uvitenhet ialefall.

 

Nå er ikke jeg psykolog da men... Er vel best å få klare direkte svar som ikke kan missforståes.

Endret av Åsmund
Lenke til kommentar

Det går ikke ann å skjønne seg på de stakkars mødrene, det har jeg for lengst funnet ut :( (ja, la oss generalisere mødre ;) )

 

 

 

 

Hadde mopedprøve idag da, kom veldig overaskende på meg for jeg hadde ikke hørt noe før idag. Leste litt i et friminutt og jeg bestod :)

Så nå er det bare å vente til oppkjøring 15.Juni ..

 

By The Way hvordan imponerer man jenter? Spille eplekjekk? :p Hvordan?

Lenke til kommentar

Vil virkelig ønske deg lykke til Thea, så utrolig ille det å være. Men har du gjort noe som har fått henne til å tenke slik?

Wish you all the best!

 

HalTan:

Husker vår øk. tentamen. Alle satt på datarommet, snakket vanlig, gjorde oppgavene vi greide, for så å lagre på diskett, og sende til nestemann :p

 

Selvfølgelig ikke meg da. Og det er faktisk sant :p

Tror jeg har sikret 4'ern nå!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...