Gå til innhold

Siste Ordet 3


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Yoyo

 

Fikk fri klokka 11 idag pga. at dette er en forberedelsesdag til eksamen. Så imorgen er det eksame :love:

Etter det så er det lang helg, og den skal jeg jo tilbringe sammen med noen fra forumet her :scared: FredrikRB, atticus, Xell, sparks og muligens zed?

 

Det blir hvertfall gøy, men det blir mindre gøy å bruke den maskina her... http://www.tcpa.no/bjaa/viftelaus.JPG da min shuttle koseklump av en maskin ligger her http://www.tcpa.no/bjaa/P1010008.JPG

 

 

Ble så lei av formatering, blaster og sasser igår at jeg kasta den oppi skapet..dritt lei med andre ord :thumbdown:

Lenke til kommentar

Eg har aldri vært plaget av viruser, ormer og trojaner tilåmed når det ofte kom i avisene om alle angrepene og alt det der men nå i det siste har tatt kaken altså. En dag så glemte eg å skru på antivirusen på etter at eg hadde spilt og glemte å lukke outlook express og da var det gjort. Sasser, w32 ormer og masse dritt rett på maskinen. Har faktisk ikke giddet å stresse. Nå har eg giddet å fjerne meste parten men det er sasser som ikke vil fjerne seg.

 

 

Hmm ser ut som at det blir fylla på meg idag. Skal opp til svogeren og overnatte og en kompis kommer så skal vi drikke og kose oss litt. Hadde ikke noe planer om det da men...

Lenke til kommentar

Hos deg er det sommer og grill ja men i bergen pøser det ned og det blir en inne greie igjen. Alltid skal det regne når vi endelig har planer om å kose oss. :mad:

 

 

Edit: Hmm ja sommeren kommer! Humøret mitt er som været. Er det møkka vær så er i møkke humør. ;)

Endret av SnowDOG_
Lenke til kommentar

Hatt den verste dagen ever siden jeg startet på denne skolen i høst. I går, klokken 02.30, fant jeg og en gutt jeg er på dealer'n med at vi skulle gå ut og drikke tequila... og hadde muntlig naturfagstest og gymtest i dag... så etter gymmen, i garderoben, la jeg meg ned i håndklet etter dusjen og holdt på å sovne.. :sleep: Nå har jeg vært hjemme et kvarter,og skal straks ta bussen til jobb... :nei:

Endret av RaZorbLadeKisS
Lenke til kommentar

Ahh!

Ikke sovet mange timene idag nei, og fyllesyken har ikke inntruffet enda (tviler på av den i det hele tatt vil), selv om jeg fåretok et visst inntak av alkohol i helgen.

 

Fikk vite at jeg hadde muntlig norsk idag. IDAG. faen. Satte meg til å lese, leste 3 sider av et kapittel jeg ikke hadde lest gjennom før, fikk litt tips av venner osv. Høringen gikk fint. Fikk vite litt senere, at det ikke var 1 eneste i gruppen min som fikk mindre enn 4+. Dvs at jeg troligvis får 5 til sommeren! Wee!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...