Gå til innhold

Siste Ordet 3


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nå er det bare å belage seg på at drikkehelga begynner i dag faktisk  :p Nå skal jeg på trening, og kjøpe pils etterpå :thumbup:

Fyllik :roll::p

 

Man koker ikke jordvbær ffs..

 

Man lager STRAWBERRY DAQUIRI--

 

 

Ble noen cognacs i kveld, lotr er lang...

 

Igjen.. :no:

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar

Kanskje jeg må kjøre nevøen min til oslo og. litt langt. han har dametrøbbel, og skal møte ho der. bor i seljord. Men hva gjør man ikke for sin nevø og kamerat?...har litt onkel/nevø følelse selv om han bare er 3 år yngre enn meg.

 

Nå skal jeg lage meg mat. skal det bli koteletter i dag og tro? begyner å bli litt lei. må se om jeg finner noe annet. noen som har forslag?

 

kan se hva jeg finner så kan dere si hva jeg skal spise i dag. kanskje!

 

tar det for lang tid gidder jeg ikke vente.

 

har:koteletter

fersken ost egg jordbær

skinke(bog)

spaghetti

bønner

fiskepinner

løk

geitost

bålbær

en halv sitron

kylling (marinert)

bjørnebær

kling

tyttebær

maiskolbe og mais på boks

medisterkaker

kaffi

 

 

om 5 min lager jeg medisterkaker tror jeg

sulten

 

lager mat nå. hva skal jeg ha mon tro...marinert kylling har jeg ikke stekt før. tester det jeg.

til desertblir det fersken og kaffi og kling ialefall.

Endret av Åsmund
Lenke til kommentar

Hallo folkens...

 

Idag gikk jeg inn i CFD's sirkel, jeg ble nemlig andmeld idag...

På skolen idag så var det en 9.klassing som kasta snøball og stein (!) på nabo huset, han kastet ikke èn gang...men 15 sikkert... Så ble vietnameseren som bodde der sint (etter å ha blitt kasta på i 4år), så han gikk opp til rektor og sa hva som hendte... Denne fyren var forbanna for å si det mildt, og han løp gjennom klasse rommene for å se etter hvem som kasta... Og samtidig som denne 9.klassingen kasta stod jeg ved siden av, og lengre bak stod det en gjeng 9 klassinger.. Så det som skjedde var at han pekte ut meg som den skyldige da (jeg hadde ikke gjort noe galt), så var det opp til skole inspektøren... Og han fyren "tang" eller hva han het, pekte på meg og var jøvla forbanna.. Så på veien opp sier han ene lærern "Bombe at det var deg igjen da, husker de forrige årene også" (jeg har blitt andmeldt av skolen 2 ganger for hærverk og falsk brannvarsling noe jeg IKKE gjorde, og de kom aldri til bunns i saken), da blei jeg så forbanna og ropte "Dere er alltid ute etter meg, hele gjengen, ******* kjøtthuer" ... Også gikk jeg opp, forklarte meg, og sa at jeg stod ved siden av han som kasta.. Og jeg sa jeg ikke kasta noen ting (slik som det var), men han Tang sa at jeg hadde kasta mange ganger, meg og han andre...

Så sa han at han skulle andmelde meg, og det får han bare gjøre...For jeg forteller sannheten...Jeg sa hvem han andre var som kasta og det 10 vitner om han vil...

 

Jeg har alltid uflaks, feil sted til feil tid!

Lenke til kommentar
Bare lurer på en ting.. Hvorfor ikke gjøre denne tråden sticky?

Har lekt med tanken ja...tror jeg gjør det også..

Nei uæææ :scared:

 

Trodde forumet hadde gått i spinn igjen jeg nå som jeg ikke fant igjen tråden :laugh:

 

Har de siste 20 timene sitti å innstalert samme windows på samme maskin, og jaggu ser det endelig ut til å funke,men lyd driverene vil ikke inn da..

 

Har også satt på en zalman heatpipe på skjermkortet, så nå blir det bare å få satt inn fortron/source PSU'en og "ejoy the silence" :dribble:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...